Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammattitutkinnot

Video

Ylä-Savon ammattiopiston Peltosalmen yksikkö sijaitsee keskellä elinvoimaista maaseutua Peltosalmella, noin 9 km Iisalmesta. Katso Ylä-Savon ammattiopiston maatilatalouden toimipaikan Peltosalmen esittelyvideo!

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoidon ammattitukinto, eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistava koulutus suoritetaan monimuotokoulutuksena. Tutkinnon suorittanut henkilö saa valmiudet työllistyä eläinhoitolaan ja työskennellä eläintenhoitoalalla.

Valinnaisen tutkinnon osan avulla tutkinnon suorittaja syventää osaamistaan haluamaansa suuntaan. Valitessaan Eläinalan yritystoiminta -tutkinnon osan tutkinnon suorittaja pystyy toimimaan alan yrittäjänä. Tällöin hänen osaaminen kohdistuu eläinalan palveluyrityksen kehittämiseen ja hoitamiseen.

Tutkinnon sisältö

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Eläinten hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen eläinhoitolassa
  • Asiakaspalvelu eläinhoitolassa

Valinnaisia tutkinnon osia ovat (valitaan yksi):

  • Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen 20 osp
  • Eläinalan yritystoiminta 20 osp tai
  • Tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 20 osp tai Toisen osaamisalan tutkinnon osa 20 osp

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Tutkinnon toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opinnot koostuvat lähi-, etä- ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Kaikkiaan opiskelupäiviä on vähintään 15 päivää/ kk eli opin-not ovat opintotukikelpoisia. Opintoihin sisältyy keskimäärin 3-10 lähipäivää, 5-15 työpaikalla tapahtuvaa opiskelupäivää sekä noin 5 etäpäivää / kk. Opinnot on myös mahdollista suo-rittaa oppisopimuksella. Opintojen alussa opiskelijalle laaditaan HOKS eli henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunni-telma, jossa käydään läpi mm. mitä osaamista opiskelijalla jo on sekä määritellään mitä tutkinnon ammattitaitovaatimuksista opiskelijan tulee hankkia ja miten tätä osaamista hankitaan. Opiskelija suorittaa näytöt opintojensa aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 450 euroa. Lisäksi mahdollisesti lähijaksojen aikana majoittumisesta aiheutuvat kustannukset sekä opintomatkan aikaiset majoittumiskustannukset.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: