Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | sosiaali- ja terveysala

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | sosiaali- ja terveysala

Sairaanhoitajia

Koulutus on tarkoitettu johtajille ja esihenkilöille, joilla on vahva käytännön kokemus johtamisesta sosiaali- ja terveysalalla, joko yksityisellä tai julkisella sektorilla. Olet innostunut itsesi ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Saat koulutuksen aikana käytännön osaamista yrityksen tai vastuualueesi henkilöstön ja talouden johtamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Opit kehittämään toiminnan tuloksellisuutta. Saamasi tiedot, taidot ja kokemus auttavat sinua kehittymään henkilökohtaisella tasolla. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen johtajien, esihenkilöiden, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Syvennyt oman johtamisosaamisen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja kehittämiseen. Pääset kehittämään vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi, henkilöstöhallintoa sekä strategiatyöhön liittyviä asioita kuten talous, asiakkuus, prosessit, nykytila ja verkostoyhteistyö.

Voit valita kaksi kehittämisen osa-aluetta, joihin haluat syventyä opintojen aikana:

• Strategiatyön johtaminen
• Projektin johtaminen
• Työyhteisön kehittämisen johtaminen
• Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
• Asiakkuuksien johtaminen
• Talouden johtaminen
• Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen
• Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Sosiaali- ja terveysalalle on räätälöity omia teemoja, joissa painotetaan alan esihenkilö- ja johtamistyössä vastaan tulevia asioita, alan erityispiirteet huomioiden.

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esihenkilöareenan johtamisen ja esihenkilötyön teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | sosiaali- ja terveysala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | sosiaali- ja terveysala

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | sosiaali- ja terveysala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu