Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
   
Seinäjoki
Erikoisammattitutkinnot

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja

Työvalmennuksen osaamisalan suorittaneena osaat toimia asiantuntijana työvalmennuksen asiakasprosessissa ja palvelujärjestelmässä. Saat valmiudet kehittää oman organisaatiosi työvalmennukseen liittyviä prosesseja ja menetelmiä. Erikoisammattitutkinnon suoritettuasi saat ammattinimikkeen työvalmentaja.

Kehitysvamma-alan osaamisalan suorittaneena osaat edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia, mielenterveyttä ja psykososiaalista hyvinvointia tai vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia. Saat valmiudet toimia asiantuntijana ja kehittäjänä asiakkaasi palvelujärjestelmässä. Erikoisammattitutkinnon suorittamalla saat ammattinimikkeen vammaisalan erityisohjaaja.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Pakollinen tutkinnon osa koko tutkintoa suorittavalle

  • Asiantuntijana toimiminen asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä 

Työvalmennuksen osaamisala 

  • Työelämäasiantuntijuus työvalmennuksessa
  • Asiantuntijana toimiminen asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä 

Kehitysvamma-alan osaamisala (valitse näistä vähintään kaksi)

  • Autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen
  • Vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen
  • Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen

Valinnainen tutkinnon osa

  • Tutkinnon osa/osia ammattitutkinnosta
  • Tutkinnon osa erikoisammattitutkinnosta

Sedussa pääset opiskelemaan ja verkostoitumaan muiden alasi ammattilaisten kanssa. Kouluttajina toimivat eri alojen pitkäaikaiset asiantuntijat. Käytämme vierailevia asiantuntijaluennoitsijoita ja monipuolisia opetusmenetelmiä.

Tutkintoon liittyy terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. 

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnossa osaaminen osoitetaan näytöllä. Näyttöympäristönä toimii opiskelijan oma työpaikka, ja näyttöjä arvioi työelämän edustaja, joka voi olla kollega tai esimies sekä koulutuksen järjestäjän edustaja, joka osoitetaan oppilaitoksen puolesta. Tutkintokoulutusta järjestetään 2–3 päivää kuukaudessa klo 9:00-16:00.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Täytä hakulomake huolellisesti. Saatuamme hakemuksesi, lähdemme heti suunnittelemaan kanssasi sinulle soveltuvinta oppimispolkua

Tutkinto / todistus

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Ilman oppisopimusta osallistumismaksu 300 eruoa. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ura vankilassa – jopa elinkautinen?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua. Tutustu rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen ja hae 1.1.–31.1.2022.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja / vammaisalan erityisohjaaja täytä seuraavat tiedot: