Sivuston käyttötapa: Mobiili

Agrologi | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Kevät / Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Agrologi | monimuotototeutus

Agrologikoulutus, monimuotototeutus

SeAMKin agrologiopiskelijana hankit valmiudet modernin ja vastuullisen maatalouden ammattilaiseksi. Opiskelussa korostuu agrologin ydinosaaminen: ruuantuotanto ja sen taloudellisuus, kotieläinten hyvinvointi, agroteknologia, ympäristöasiat ja markkinointi. Kehität vahvaa ammattiosaamista ja yrittäjävalmiuksia. 

Maaseutu ja maatalous tarjoavat monia mahdollisuuksia ruoantuotantoon, hyvinvointiin,  bioenergiaan sekä biotuotteiden jalostamiseen liittyvissä tehtävissä. Tule mukaan kehittämään vastuullista ja hyvinvoivaa maaseutua ja maataloutta! 

Agrologin koulutuksen sisältö ja toteutus

Korkeakouluopinnoissasi sovellat teoriaa käytäntöön. Monipuolisia työ- ja harjoitustilanteita toteutetaan SeAMKin laadukkaissa opetus- ja laboratoriotiloissa, opetusmaatilalla sekä tiiviissä yhteistyössä maatalousyritysten kanssa.

Yhteisöllisessä agrologiporukassa opiskelet tiimeissä, ja teet yksilö- ja ryhmätehtäviä. Opintoihisi kuuluu lisäksi projekteja, joissa ratkaistaan työelämän toimeksiantoja. Opiskelu koostuu lähi- ja etäopinnoista.

SeAMKissa voit opiskella agrologiksi joustavasti myös monimuoto-opintoina, mikäli työ- tai elämäntilanteesi ei salli päiväopiskelua. Tämän mahdollistavat etäopiskelu ja itsenäinen työskentely yhdistettynä sähköiseen oppimisympäristöön.

Opintomenetelmämme mahdollistavat opintojen rytmittämisen oman aikataulun mukaisesti etäviikkojen aikana. Oppimista täydentävät lähiopinnot keskittyvät käymään läpi keskeisimmät asiat kyseisestä aiheesta. Agrologeilla on lähiopintoja viikko kerrallaan noin kerran kuussa.

Opintoihin kuuluu kaksi harjoittelua, jotka opiskelija rytmittää oman aikataulunsa mukaisesti. Pääosa opinnoista on etäopiskelua verkon välityksellä tai itsenäisiä työelämälähtöisiä oppimistehtäviä tehden yksin tai ryhmissä. Osaamisen tunnistamisen kautta voidaan ottaa huomioon aikaisemmin hankittua osaamista. Lähiopetus on pääsääntöisesti Seinäjoen keskustassa sijaitsevalla Framin kampuksella. Lisäksi lähiopetuspäivillä on havainto-opetusta Ilmajoen opetusmaatilalla ja opintovierailuja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Agrologi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Agrologi | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Agrologi | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: