Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

Haluatko kehittää maatalousyrityksesi toimintaa? Haluatko edistää uraasi alan asiantuntijana? SeAMKin Agrologi (ylempi AMK) -koulutus tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden maatalousyrityksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Koulutuksen kautta lisäät osaamistasi maatalousyrityksen muuttuvasta toimintaympäristöstä, johtamisesta ja alan kehittämisestä.

Koulutus tukee monipuolisesti yrittäjyyttä sekä johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.

Koulutuksen sisältö

Agrologi (ylempi AMK) -opinnoissa paneudut maatilayrityksen toiminnan kehittämiseen. Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin sekä strategiseen johtamiseen. Koulutuksen aikana saat monialaisen näkemyksen ruokaketjusta. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus tästä on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä AMK-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Opinnoissa perehdytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin
  • maatalouden yritystoiminnan kehittämiseen
  • johtamiseen ja esimiestyöhön

Koulutuksen toteutus

Koulutus on mahdollista SeAMKissa suorittaa työn ohessa. Lähiopetusta on 2-4 viikon välein loppuviikosta 1-2 päivää kerralla elokuusta toukokuuhun. Lähiopetuksen lisäksi  suoritat syventäviä tehtäviä, joissa sovellat hankkimaasi tietoa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Agrologi (ylempi AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu