🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeutti | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Fysioterapeutti | päivätoteutus

SeAMKin fysioterapeuttikoulutus tarjoaa monipuolista osaamista. Fysioterapeutti (AMK) tukee ja edistää yksilöiden ja ryhmien terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä. SeAMKin fysioterapeuttikoulutuksen aikana opiskelija oppii arvioimaan ja edistämään eri ikäisten liikkumis- ja toimintakykyä. Fysioterapeutti vastaa itsenäisesti työnsä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä.

Fysioterapeuttikoulutuksessa opiskelija saa valmiuksia kliiniseen päätöksentekoon osatakseen toimia asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja kustannusvaikuttavasti. Fysioterapeutti tekee yhteistyötä asiakkaan/kuntoutujan hoidosta vastaavan lääkärin kanssa ja työskentelee oman alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Fysioterapeutti pyrkii vaikuttamaan ihmisen elin- ja työympäristöön tavoitteenaan näin pitää väestö pitkään toiminta- ja työkykyisenä.

Fysioterapian tutkinto-ohjelmassa oppimisen lähtökohtina ovat työelämästä nousevat aidot tilanteet. Koulutuksessa opitaan ratkaisemaan ongelmia siinä muodossa, jossa ne tulevat esiin käytännön työssä. Opiskeltavat teemat liittyvät kiinteästi käytännöstä nouseviin asioihin ja työssä tarvittavaan osaamiseen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu