TUVA | tutkintoon valmentava koulutus

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Ammatillinen koulutus
Helsinki, Lahti, Oulu

Alkavat koulutukset
Helsinki
Kysy lisätietoja

Lahti
Kysy lisätietoja

Oulu
Kysy lisätietoja
Kaksi nuorta opiskelijaa istuvat yhdessä ja nauravat.

TUVA | tutkintoon valmentava koulutus

Ovatko tulevaisuudenhaaveesi vielä vähän epäselvät? Vai etkö yksikertaisesti ihan tiedä mikä sinua voisi kiinnostaa? Tarvitsetko erityistä tukea opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun? Tai haluatko vahvistaa arjenhallintaa, opiskelutaitoja, yhteiskunta- ja työelämätaitoja tai suomen kieltä? Tai vain korottaa peruskoulun arvosanoja?

TUVA-koulutus

Tutkintoon valmentava koulutus tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia. TUVA-koulutuksessa voi opiskella 38 viikkoa ja suoritusaikaa enintään yksi vuosi. Voit myös opiskella lyhyemmän ajan, ihan omien tavoitteidesi mukaisesti. Koulutuksen aikana tutustutaan eri aloihin ja koulutuksiin, hankitaan opiskelutaitoja ja perehdytään koulutukseen hakemiseen. TUVA-koulutuksen aikana sinua myös ohjataan yksilöllisesti oman polkusi rakentamisessa.

Koulutuksen sisältö

TUVA-koulutuksen aikana voi korottaa perusopetuksen arvosanoja, jos se on tarpeen halutun koulutuspaikan saamiseksi. Tämän lisäksi opiskelija voi suorittaa lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen opintoja.

Koulutuksen tavoite

TUVA-koulutuksen yleisenä tavoitteena on saavuttaa sellaiset opiskeluvalmiudet, joiden avulla opiskelija voi hakeutua lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen ja suoriutua näistä opinnoista. Opiskeluvalmiuksilla voidaan tarkoittaa esimerkiksi opiskelu/tutkintokielen osaamista, soveltuvia opiskelutaitoja sekä elämänhallinnan taitoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TUVA | tutkintoon valmentava koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

TUVA-koulutus on tarkoitettu opiskelijoille:

  • joilla ei ole toisen asteen tutkintoa
  • jotka syystä tai toisesta tarvitsevat valmentavaa koulutusta

TUVA-koulutus on suunnattu sekä oppivelvollisille että aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia ja/tai ohjauksellista tukea siirtyäkseen lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TUVA | tutkintoon valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Sturenkadulla, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Oma oppisopimustoimisto hoitaa kaikki oppisopimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi


Arvioinnit
TUVA | tutkintoon valmentava koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta TUVA | tutkintoon valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot: