Itsenäiset maisteriohjelmat

Sävellys ja musiikinteoria, maisteriohjelma

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Sävellys ja musiikinteoria, maisteriohjelma

Maisteriopinnoissa voit opiskella pääaineena joko sävellystä tai musiikinteoriaa.

Voit myös valita opintojaksoja Taideyliopiston muiden akatemioiden tarjonnasta sekä yhteisestä opetustarjonnasta.

Sävellys

Tule opiskelemaan ammattisäveltäjäksi alansa johtavaan koulutusohjelmaan, joka antaa sinulle laajan musiikillisen sivistyksen. Opiskele sävellystä yhdessä maailman parhaista esittävien taiteiden yliopistoista. Saat valmiudet toimia syvällistä musiikin tuntemusta vaativissa asiantuntijatehtävissä. Opiskelu valmistaa sinut osallistumaan keskusteluun sekä musiikkiyhteisössä että muussa yhteiskunnassa.

Sävellyksen koulutuksen ytimessä ovat sävellysopinnot, satsioppi, musiikkianalyysi ja soitinnus. Kandidaattivaiheeseen kuuluu myös säveltapailun, musiikinhistorian, elektroakustisen musiikin ja instrumenttiopintoja. Maisterivaiheessa keskityt säveltäjän ammattitaitosi syventämiseen ja omaa säveltäjyyttäsi tukeviin opintoihin.

Musiikinteoria

Hanki valmiudet toimia syvällistä musiikin tuntemusta vaativissa asiantuntijatehtävissä. Saat valmiudet toimia syvällistä musiikin tuntemusta vaativissa asiantuntijatehtävissä yhdessä maailman parhaista esittävien taiteiden yliopistoista. Opiskelu valmistaa sinut osallistumaan keskusteluun musiikkiyhteisössä ja muussa yhteiskunnassa.

Musiikinteorian koulutuksen ytimessä ovat satsioppi, musiikkianalyysi, soitinnus ja instrumenttiopinnot. Kandidaattivaiheessa opintoihisi kuuluu lisäksi säveltapailun sekä musiikinhistorian opintoja. Maisterivaiheessa syvennyt opinnoissasi musiikin tutkimukseen ja oman tutkimusaiheesi tuntemusta syventäviin opintoihin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi (Hakuaika 1).

Tutkinto / todistus

Musiikin maisteri

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia
PL 30
00097 Taideyliopisto

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Perinteikäs Sibelius-Akatemia on suomalaisen musiikkikulttuurin kivijalka, jonka kulmakivinä toimivat opetus, tutkimus ja taiteellinen toiminta. Vuodesta 2013 Sibelius-Akatemia on ollut osa Taideyliopistoa. Sen kaikkea toimintaa yhdistää rakkaus musiikkiin ja tinkimätön tekemisen palo. Perustehtävämme on vaalia ja uudistaa musiikkikulttuuria. Olemme yksi Euroopan...

Lue lisää oppilaitoksesta Taideyliopiston Sibelius-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu