Kandi- ja maisteriohjelmat

Valosuunnittelu

Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Tammikuun yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Valosuunnittelu

Valosuunnittelun kandidaatti- (180 op) ja maisteriopinnot (120 op) kouluttavat esittävien taiteiden ja kulttuurituotantojen alueelle ammattitaitoisia, monipuolisia ja yhteistyökykyisiä taiteilijoita. Koulutuksen sisältämä opetus tarjoaa sinulle monenlaisia tietoja ja taitoja, jotka ovat luonteeltaan akateemisia, käytännöllisiä, ammatillisia, sosiaalisia ja eettisiä.

Koulutus kehittää valmiuksiasi arvioida omaa ja toisten työtä sekä antaa ja ottaa vastaan palautetta. Koulutuksen esityksellinen näkökulma opettaa sinulle visuaalista sisältöajattelua, joka mahdollistaa työskentelyn eri esityksen lajityyppien parissa. Se on hyödyllistä myös laajemmalla työkentällä, esimerkiksi tapahtumasuunnittelun ja arkkitehtuurivalaistuksen alueilla.

Maisteriopinnoissa sinulla on mahdollisuus suuntautua oman kiinnostuksesi mukaisesti. Voit sisällyttää henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaasi laajasti opintoja koulutusohjelman tai koko Taideyliopiston tarjonnasta. Opinnäytteessä syvennät osaamistasi valitsemallasi aihealueella. Kirjallisessa osiossa osoitat akateemisia valmiuksia ja kykyä taiteellisen toiminnan reflektointiin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Tammikuun yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi (Hakuaika 1).

Tutkinto / todistus

Teatteritaiteen kandidaatti ja maisteri

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
PL 20
00097 Taideyliopisto

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu tarjoaa esittävien taiteiden koulutusta kandidaatin tutkinnosta tohtoritasolle. Meiltä voit valmistua valo- tai äänisuunnittelijaksi, lavastajaksi, tanssijaksi, koreografiksi, teatteri- tai tanssialan pedagogiksi, näyttelijäksi, ohjaajaksi, dramaturgiksi tai esitystaiteilijaksi. Tarjoamme myös ruotsinkielistä näyttelijäntaiteen koulutusta. Teatterikorkeakoulussa taide, esitys, koulutus ja tutkimus ovat jatkuvassa...

Lue lisää oppilaitoksesta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu