Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Päiväopinnot
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Tampere, Virrat
Alkavat koulutukset
Tampere Viimeinen hakuaika
Syksyllä 
Yhteishaku
Virrat
Syksyllä 
Yhteishaku

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus

Tavoite

Liiketalouden päivätoteutuksesta valmistuneena tradenomina sinulla on laaja-alainen ja ajantasainen perusosaaminen liiketalouden alueella sekä suuntautumisesi mukaan markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista. Kykenet toimimaan monikulttuurisissa verkostoissa toimialasi kehittäjänä. Työskentelet innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja ja työkaluja sekä osaat arvioida ja kehittää omaa sekä työyhteisösi osaamista.

Koulutuksessa saat vastauksen siihen, miten liiketoiminnan eri osa-alueet toimivat ja miten niitä kehitetään digitaalisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Otat haltuun uusimmat alan työkalut ja sovellukset. Käytännön yritysprojektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot kontakteja ja omaa verkostoa yritysmaailmaan. Kansainvälisyys on osa opintojasi ja halutessasi voit suorittaa harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi lukuisiin partnerikouluihimme.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäinen vuosi: Liiketalouden käytännön tehtäviä päästään harjoittelemaan heti ensimmäisenä vuonna, kun Kykylaakson oppiyrityksessä (yrityssimulointi) sovelletaan teoriaa käytäntöön. Työelämätaitoja valmennetaan oppiyrityksen ja muun opetuksen lisäksi tapaamisissa valmentajan johdolla. Valmentaja valmentaa yksilöä ja tiimiä kehittymään sekä ohjaa ensimmäisenä vuonna myös oppiyritystä. Valmennus jatkuu opintojen loppuun saakka. Tiimissä opiskellaan yhdessä sekä harjoitellaan yhteisöllisiä taitoja. Ensimmäisen vuoden opinnot painottuvat yritystoiminnan perusteiden hallintaan ja kielten opiskeluun. Asioita opitaan niin teoriassa kuin tekemällä oppimalla. Oman opintosuunnan valinta on ensimmäisen vuoden keväällä.

Toinen vuosi: Toisen vuoden opinnoissa perehdytään syvemmin digitaalisiin työkaluihin, kansainvälisyyteen ja tutkimuksen työkaluihin. Lisäksi opiskellaan toista vierasta kieltä. Oman opintosuunnan opinnot alkavat toisen vuoden keväällä. Osaamista laajennetaan vaihtoehtoisilla ja vapaasti valittavilla opinnoilla. Valmennuksessa keskitytään työnhakutaitojen kehittämiseen.

Kolmas ja neljäs vuosi: Kolmannen ja neljännen opintovuoden aikana syvennetään erityisosaamista opintojen, käytännön projektien sekä harjoittelun avulla. Valmennuksessa keskitytään valmistumisen ja oman urapolun tukemiseen. Opinnäytetyö tehdään useimmiten yrityksen tai muun yhteisön toimeksiantona ja työn avulla osoitetaan kertynyt tutkimus- ja kehittämisosaaminen.

Tutustu opintojaksojen sisältöihin tutkimalla opetussuunnitelmaa. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere


Arvioinnit

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!