Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä

Pintakäsittelyalan perustutkinto antaa laaja-alaiset perusvalmiudet rakennusten, tuotteiden ja esineiden pintojen käsittelyyn erilaisilla menetelmillä. Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja voit suunnata opintosi joko rakennusmaalaukseen tai teolliseen pintakäsittelyyn.

Tutkinnon sisältö

Pintakäsittelyalan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Pintakäsittelyalan perustutkinnossa on neljä osaamisalaa. Tredussa on tarjolla näistä kaksi:

  • rakennusmaalauksen osaamisala, maalari
  • teollisen pintakäsittelyn osaamisala, pintakäsittelijä

Rakennusmaalaus, maalari

Rakennusmaalauksen osaamisalan suorittanut maalari tekee korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä. Hän osaa myös tapetoida, tehdä tasoitetöitä, ruiskumaalata sekä maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita. Lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt tai monipuolisten pientalokokonaisuuksien maalaustyöt.

Teollinen pintakäsittely, pintakäsittelijä

Teollisen pintakäsittelyn osaamisalan suorittanut pintakäsittelijä voi työskennellä metallituotemaalaamossa tai teollisen pintakäsittelyn tuotantolaitoksissa. Hän taitaa maalauksen, ruiskumaalauksen, korroosionestokäsittelyn, kemiallisen ja sähkökemiallisen pintakäsittelyn sekä kuumasinkityksen. Pintakäsittelijä osaa myös pinnoittaa eri teollisuusalojen tuotteita ja materiaaleja, kuten esimerkiksi putkia ja sylintereitä, ajoneuvojen osia ja metallikalusteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä täytä seuraavat tiedot: