Sivuston käyttötapa: Mobiili

Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Fysioterapeuttikoulutus

Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus

Fysioterapian opiskelija saa valmiudet liikkumisen ja toimintakyvyn arvioimiseen sekä yksilöllisen fysioterapian suunnitteluun ja toteutukseen. Fysioterapeuttina voi tehdä töitä liikkumisen ja toimintakyvyn edistämiseksi erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Voit toimia myös fysioterapian ja kuntoutuksen kehittämistehtävissä.

Fysioterapeuttikoulutuksen monimuotototeutuksen pohjakoulutusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto.

Fysioterapeuttikoulutuksen sisältö

Fysioterapiakoulutuksessa opiskellaan fysioterapiaa ja sen sovelluksia erilaisiin asiakastilanteisiin. Fysioterapeuttikoulutus rakentuu kolmesta vuositeemasta:

  1. Ihmisen liikkumisen ja toiminnan arvioija ja ohjaaja
  2. Fysioterapian perusteiden soveltaja
  3. Kehittyvä ja kehittävä fysioterapian osaaja

Monimuotokoulutuksessa lähiopetus toteutuu päiväopetuksena kahtena arkipäivänä viikossa. Sen lisäksi opiskelet itsenäisesti, mikä tarkoittaa esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa. Harjoittelu on täysipäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina.

Fysioterapeutti työelämässä

Fysioterapeutin ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suorittaneet hakevat  oikeuden harjoittaa ammattiaan Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta. Fysioterapeutti voi työkennellä sairaaloissa, terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, kuntoutuslaitoksissa, työterveyshuollossa, liikunta- ja vammaisjärjestöissä, vanhainkodeissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pohjakoulutusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Fysioterapeuttikoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Hae syksyn yhteishaussa sosiaali-, terveys- tai kirkon alalle.