AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus

Tuotantotalouden koulutus Turun ammattikorkeakoulussa on laaja-alainen teknistaloudellinen koulutus, josta valmistuttuaan insinööri ymmärtää yritystoiminnan kokonaisuuden tekniikan, talouden ja johtamisen näkökulmista. Valmistunut insinööri voi työskennellä millä tahansa toimialalla niin pienissä kuin suurissa yrityksissä ja hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Tuotantotalousinsinöörin koulutus sopii aktiiviselle, uteliaalle, analyyttiselle ja ryhmätyötaitoiselle oppijalle. Insinöörin työssä tarvitaan jonkin verran luonnontieteellistä sekä matemaattista osaamista, jota hankintaan erityisesti opiskelun alkuvaiheessa. Myös ongelmanratkaisukyky ja vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat avuksi. Kansainvälisyys kuuluu tuotantotalouteen ja tarkkuus ja täsmällisyys auttavat niin opinnoissa kuin insinöörin tehtävissä menestymistä.

Tuotantotalouden koulutuksen sisältö

Tuotantotalouden koulutus sisältää perus- ja ammattiopintoja, valinnaisia opintoja, teknisen suuntautumisen opintoja, vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyön. Opiskelu tuotantotalouden insinöörikoulutuksessa on käytännönläheistä ja projektimaista. Projektit ovat pääsääntöisesti yritysten toimeksiantoja tai oman yrityksen kehittämistä, jolloin opiskelu tuntuu mielekkäältä, käytännönläheiseltä sekä varmistaa osaltaan työllistymisen valmistumisen jälkeen.

Koulutuksessa painottuu vahvasti myös kansainvälisyys: tuotantotalouden ammattilaiset tulevat toimimaan kansainvälisissä työympäristöissä, joissa tarvitaan kansainvälisiä valmiuksia ja kulttuuriosaamista. Jokainen tuotantotalouden opiskelija suorittaakin osan opinnoistaan ulkomailla, esimerkiksi vaihto-opiskelujaksolla tai harjoittelussa. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu