Ammatillisen tutkinnon osat

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)

Pituus
8 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Pituus
8 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)

Nainen kasvohoidossa

Jalka- ja käsihoitopalvelut
Tutkinnon osa

Kiinnostaisiko sinua suorittaa vain osa Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta, ihon hoidon osaamisalasta? Me tarjoamme nyt mahdollisuuden opiskella Jalka- ja käsihoitopalveluiden tutkinnon osan erillisenä koulutuksena Turun Kosmetologikoulussa. Koulutus tapahtuu osa-aikaisesti ja se on mahdollista suorittaa oman työn ohessa.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksen avulla saat vahvan osaamisen turvalliseen ja aseptiseen jalka- ja käsihoitojen tekemiseen, sekä valmiudet ohjata laajasti asiakasta kotihoidollisissa haasteissa ja tarpeissa.

Koulutukseen kuuluu teoriapäivät, jolloin syvennytään jalkojen ja käsien anatomiaan ja fysiologiaan, sekä ihon toimintoihin ja rakenteeseen. Lisäksi koulutus koostuu harjoituspäivistä, jolloin hoitoja harjoitellaan asiakkaille käytännön työssä.

Koulutuksen päätteeksi ammattitaito osoitetaan näytöissä tekemällä asiakkaille jalka- ja käsihoitoja käytännön työtehtävissä.

Koulutus perustuu Hius- ja kauneudenhoitoalan tutkinnon perusteisiin, Jalka- ja käsihoitopalveluiden tutkinnon osan laajuus on 20 osaamispistettä. Tutustu tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin opetushallituksen sivuilta (Tekstimuotoinen linkki: eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/3855076/tutkinnonosat/3924357).

Koulutuksen kesto

Koulutus alkaa perjantaina 12.4.2024. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti ja valmistuminen on mahdollista joulukuun 2024 / kevään 2025 välillä.

Pääsyvaatimukset

Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu kiinnostus alaan, 18-vuoden ikä sekä hyvä suomen kieli, sillä opetus ja harjoittelu tapahtuu suomeksi.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen toteutus tapahtuu lähipäivinä Turussa, Turun Kosmetologikoulun omissa tiloissa osoitteessa Kauppiaskatu 11 E. Teoriapäivät ovat tiistai- tai perjantaipäiviä, jolloin opiskelua on klo 9-16. Mahdollisia harjoituspäiviä ovat maanantai, keskiviikko, torstai ja lauantai, ja ne voi sopia joustavasti opetushenkilökunnan kanssa omaan aikatauluun sopivaksi.

Opiskelu on osa-aikaista ja suositeltu osallistuminen harjoitteluun on 1-2 päivää viikossa. Teoriapäivät painottuvat opetuksen alkuun ja niihin osallistuminen on pakollista koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutukseen sisältyy myös etäopiskelua.

Koulutusta ei ole mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Hakeutuminen

Koulutukseen voi hakeutua alla olevan linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen haku(at)turunkosmetologikoulu.fi tai soittamalla puhelimitse numeroon 0400169209. Käsittelemme hakemukset hakujärjestyksessä. Haastattelemme jokaisen hakijan henkilökohtaisesti.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 880€. (Tutkinnon osan normaalihinta on 1000€).

Kurssimaksu on mahdollista maksaa osamaksuna. Ennen koulutuksen alkua maksetaan aloitusmaksu 180€, joka on osa kurssimaksua ja joka vähennetään koulutuksen kokonaishinnasta.

Hinnat sis. Alv. 24%.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on peruskoulun oppimäärä, hyvä terveys ja 18 vuoden ikä.

Koulutuksesta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluun Studentumin/sähköpostin kautta tai puhelimitse.

Kustannukset

Koulumaksu määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman pohjalta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu
Kauppiaskatu 11 E, 3 krs.
20100 Turku

Turku Beauty Institute Oy – Turun Kosmetologikoulu

Turun Kosmetologikoulu on kansainvälinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, jolla on pitkä ja maineikas historia kauneudenhoitoalan opetuksessa. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana, alan neuvonta- ja myyntitehtävissä sekä muissa kauneudenhoitoalan asiakaspalvelutehtävissä. Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu