Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Lähiopetus
Turku
Ammattitutkinnot

Video

Turussa opiskelee oppisopimuksella vuosittain yli 2000 opiskelijaa. Suorita tutkinto työn ohessa. Lähes 400 tutkintoa.

   
Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Korjaamopalvelun osaamisala

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala

Onko sinulla autoalan perustutkinto tai vähintään 3 vuoden työkokemus? Haluatko lisätä osaamistasi ajoneuvojen huolto-, vianhaku- ja korjaustehtävissä? Haluatko tutkinnon jota arvostetaan?

Ajoneuvoalan tutkinnon suorittaneena osaat toimia itsenäisesti, huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Tunnet työssäsi tarvittavat ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Osaat suunnitella ja organisoida omaa toimintaasi laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ottamalla huomioon myös työturvallisuuden ja ympäristömääräykset.

Koulutuksen aikana voit suorittaa mm. SFS 6002 sähkö- ja hybridiautojen sekä ilmastoinnin huoltojen vaatimat pätevyyskoulutukset ja kokeet.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat Huolto- ja mittaustyöt Vianhaku ja vian paikallistaminen Huolto- ja korjausohjeiden käyttäminen Mekaanikkona toimiminen Valinnaiset tutkinnon osat Henkilö- ja pakettiautojen korjaustyöt Polttoaine- ja pakokaasujärjestelmien korjaustyöt Voimansiirtojärjestelmien korjaustyöt Moottorin korjaustyöt Sähkö- ja hybridiajoneuvojen korjaustyöt

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutus alkaa 1.2.2021 kesto 1 - 1,5 vuotta oman opintopolun mukaisesti Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Työskentelet koulutusajan työntekijänä autokorjaamolla. Opiskeluun sisältyy n. kaksi opiskelupäivää kuukaudessa, jotka toteutetaan lähiopetuksena koululla, etäopetuksena verkossa tai itse suoritettavina etätehtävinä. Koulutuksen toteutuksessa huomioidaan osaamisesi ja kokemuksesi autoasentajan tehtävässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto - Korjaamopalvelun osaamisala (150 osp).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimiston asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Turun oppistopimustoimisto tekee vuosittain oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Metallialan ammattilaiseksi?

Tule opiskelemaan Salon seudun ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto ja valmistu hitsaajaksi tai koneistajaksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | korjaamopalvelun osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: