Sivuston käyttötapa: Mobiili

Leipomoalan ammattitutkinto

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Lähiopetus
Turku
Ammattitutkinnot

Video

Turussa opiskelee oppisopimuksella vuosittain yli 2000 opiskelijaa. Suorita tutkinto työn ohessa. Lähes 400 tutkintoa.

   
Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinnon suorittanut toimii pienissä leipomoissa (leipurikisälli), konditorioissa (kondiittorikisälli) tai leipomoteollisuudessa (leipomoteollisuuden kisälli) valmistaen erilaisia leipomotuotteita taikinasta valmiiksi tuotteiksi. Leipurikisällinä ja kondiittorikisällinä voit toimia myös leipomoalan itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä. Kiinnostuitko?

Opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan tutkinnon suorittamisesta ja tarvittavan osaamisen hankkimisesta. Osaaminen osoitetaan näytöissä. Tutkinnosta voi suorittaa myös vain tutkinnon osia tai sen voi suorittaa ilman valmistavaa koulutusta, jolloin edellytyksenä on tutkinnon perusteissa vaadittu ajantasaisen osaaminen.

Koulutuksen sisältö

Leipomoalan ammattitutkinnon 150 osaamispistettä muodostuu pakollisista osista (60-90 osp) ja valinnaisista osista (60-90 osp) riippuen valitsemastasi suuntauksesta / tutkintonimikkeestä. Kaikille pakollinen tutkinnon osa on elintarviketurvallisuuden hallinta (30 osp).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea ottamalla yhteyttä Turun oppisopimustoimistoon.

Tutkinto / todistus

Leipomoalan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimiston asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Turun oppistopimustoimisto tekee vuosittain oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Leipomoalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: