🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Itsenäiset maisteriohjelmat

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, filosofian maisteri

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, filosofian maisteri

Kiinnostaako sinua vieraan kielen tai äidinkielen opettajan ammatti? Oletko kiinnostunut kielen oppimisen ja opettamisen kysymyksistä? Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma tähtää laaja-alaisen aineenopettajan pätevyyteen, jonka jälkeen voit sijoittua kielen opettajaksi eri asteille tai oppilaitoksiin tai toimia muunlaisissa kielen oppimiseen ja opettamiseen liittyvissä tehtävissä.

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelmassa sinulla on mahdollisuus erikoistua yhteen tai useampaan kieleen. Voit opiskella englantia, espanjaa, italiaa, latinaa, ranskaa, ruotsia (pohjoismaisia kieliä), saksaa, suomalais-ugrilaisia kieliä tai suomea. Näiden kielten lisäksi voit suorittaa opintokokonaisuuksia esimerkiksi kiinasta, klassisesta kreikasta, unkarin, venäjän ja viron kielistä.

Tutkinto-ohjelmassa perehdyt kielen oppimisen ja opettamisen tutkimukseen ja käytäntöön. Syvennät kandidaatin tutkinnossa saamaasi osaamista, harjoittelet itsenäistä tutkimustyötä ja pätevöidyt kielten laaja-alaiseksi aineenopettajaksi tekemällä erikoistumisalan opinnot sekä opettajan pedagogiset opinnot. Erikoistumisalan opintojen lisäksi tutkinto rakentuu ohjelman yhteisistä opinnoista ja joko opettajan pedagogisista opinnoista tai toisen opetettavan aineen opinnoista.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu