Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Tavoite

Kiinnostaako sinua vieraan kielen tai äidinkielen opettajan ammatti? Oletko kiinnostunut kielen oppimisen ja opettamisen kysymyksistä? Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma tähtää laaja-alaisen aineenopettajan pätevyyteen, jonka jälkeen voit sijoittua kielen opettajaksi eri asteille tai oppilaitoksiin tai toimia muunlaisissa kielen oppimiseen ja opettamiseen liittyvissä tehtävissä.

Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelmassa sinulla on mahdollisuus erikoistua yhteen tai useampaan kieleen. Voit opiskella englantia, espanjaa, italiaa, latinaa, ranskaa, ruotsia (pohjoismaisia kieliä), saksaa, suomalais-ugrilaisia kieliä tai suomea. Näiden kielten lisäksi voit suorittaa opintokokonaisuuksia esimerkiksi klassisesta kreikasta, romanian, unkarin, venäjän ja viron kielistä.

Tutkinto-ohjelmassa perehdyt kielen oppimisen ja opettamisen tutkimukseen ja käytäntöön. Syvennät HuK-tutkinnossa saamaasi osaamista, harjoittelet itsenäistä tutkimustyötä ja pätevöidyt kielten laaja-alaiseksi aineenopettajaksi tekemällä erikoistumiskielen opinnot sekä opettajan pedagogiset opinnot. Erikoistumiskielen opintojen lisäksi tutkinto rakentuu ohjelman yhteisistä opinnoista ja joko opettajan pedagogisista opinnoista tai toisen opetettavan aineen opinnoista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvoinnit
Kielen oppimisen ja opettamisen tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: