Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi AMK | liiketalous | päivätoteutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi AMK | liiketalous | päivätoteutus

Tavoite

Liiketalouden koulutus antaa tietoja ja taitoja, joita vaaditaan yksityisen ja julkisen sektorin erilaisissa vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Liiketalouden opintoihin sisältyy työelämän aitojen ongelmatilanteiden ratkomista mielenkiintoisten tehtävien ja projektitöiden avulla. Näitä tutkimus- ja kehittämistoimeksiantoja toteutetaan osana opintojaksoja opettajan tuella.

Pääaineen tai erikoistumisalan valinta

Ensimmäinen vuosi on kaikille liiktalouden opiskelijoille samansisältöinen. Toisesta opiskeluvuodesta lähtien opiskellaan lisäksi suuntautumisvalinnan mukaisia opintoja. Suuntautumisvaihtoehdot ovat markkinointi, kansainvälinen kauppa, taloushallinto ja oikeushallinto. 

Opintojen sisältö

VAMKin liiketalouden opetuksessa painottuvat liiketoimintaosaaminen ja yrittäjämäinen toimintatapa. VAMKista valmistuva tradenomi työllistyy monipuolisesti valitsemansa suuntautumisvaihtoehdon mukaisesti asiantuntija- ja esimiestehtäviin esimerkiksi koti- tai ulkomaisessa markkinoinnissa, viennin, tuonnin tai huolinnan tehtävissä, sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtävissä, julkis- ja oikeushallinnossa tai matkailussa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on noin 3300 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, bileet ja kaverit eivät tästä kaupungista lopu. Vaasan ammattikorkeakoulussa elät #parastaaikaa VAMK tarjoaa koulutusta kolmella eri alalla: tekniikka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa

Arvioinnit
Arvioinnit
Tradenomi AMK | liiketalous | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit