Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vaasa
Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto; kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Koulutuksen käynyt laitos- tai toimitilahuoltaja on puhtaanapitoalan ammattilainen. Hän on asiakaspalvelutaitoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja ongelmaratkaisutaitoinen.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Koulutus sisältää päivä-, ilta- ja monimuoto-opiskelua.

Koulutuksen kesto on 1–2 vuotta henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Voit opiskella työn ohessa tai päiväkoulutuksena päätoimisesti.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osaaja työelämässä

Laitoshuoltaja työskentelee erityyppisissä asiakaskohteissa ja toimintaympäristössä, esimerkiksi hotelleissa, liikennevälineiden siivouksessa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa sekä toimistoissa ja virastoissa.

Laitoshuoltajan työhön voi kuulua myös muita palvelutehtäviä tai työkokonaisuuksia, kuten ateriapalveluita, asiakkaan avustamista ja huolenpitoa, laitoshuoltopalveluja tai tekstiilien huoltamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu puhdistuspalvelualan työkokemusta omaaville henkilöille. Hyvä terveys on vaatimuksena hakijalle. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa. 

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Kaikki hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 198 euroa, oppisopimusopiskelijalle maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.