Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

» Vierumäki somessa

Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto – Vierumäki

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä puhdas luonto.

Opiskelijoiden lisäksi Vierumäellä kohtaavat huippu-urheilijat ja eri lajien joukkueet sekä yritykset, yhteisöt, urheilujohtajat ja yksityisasiakkaat. Liikunta-alan työelämä ja aidot asiakkaat ovat siis oven takana, samalla kampuksella.

Käytännönläheistä opiskelua

Suomen Urheiluopisto kouluttaa liikunta-alan osaajia monipuolisiin työtehtäviin. Vierumäen koulutustoiminnalla on pitkät perinteet – alan ammattilaisia on valmistunut Suomen Urheiluopistosta jo vuodesta 1930 lähtien.

Vierumäellä opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja kokemuksellista. Opiskelijat pääsevät oppimaan aidoissa työelämän projekteissa jo opintojen alkuvaiheesta lähtien. Työn ohessa opiskelevien oppiminen ja kehittämistehtävät kytketään opiskelijan omaan työhön ja sen kehittämiseen.

Vierumäellä oppiminen on yksilöllinen prosessi, jossa uutta tietoa omaksutaan käyttämällä jo aiemmin opittua. Mielekäs oppiminen syntyy vuorovaikutuksessa kouluttajan ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Sijainti

Vierumäki sijaitsee keskeisellä paikalla ruuhka-Suomessa, Salpausselän harjujen suojassa, keskellä laajoja koskemattomia erämaametsiä. Jopa 3,5 miljoonaa suomalaista asuu vain 130 kilometrin päässä Vierumäeltä.  Esimerkiksi Helsingistä ajaa Vierumäelle noin puolessatoista tunnissa.

Haluatko lisätietoa Suomen Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Urheiluopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi


Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.