Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Vierumäki somessa

Vierumäki somessa

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet, yhteisöt, yritykset, urheilujohtajat sekä eri tutkintoja suorittavat urheilualan opiskelijat.

Opiskelu Vierumäellä perustuu opiskelijalähtöisiin menetelmiin

Liikunta-alan ammattilaisia on valmistunut Suomen Urheiluopistolta jo vuodesta 1930 lähtien. Vierumäki kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia urheiluelämän monipuolisiin ja haasteellisiin työtehtäviin. Opiskelun toteuttamisessa käytetään opiskelijalähtöisiä menetelmiä, joka tarkoittaa että opittavat asiat sidotaan etäopiskelussa opiskelijan työhön ja elämään esimerkiksi erilaisten oppimis-, projekti- tai opinnäytetöiden avulla. Oppiminen on yksilöllinen prosessi, jossa uutta tietoa omaksutaan käyttämällä jo aiemmin opittua. Mielekäs oppiminen syntyy vuorovaikutuksessa kouluttajan ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Sijainti

Vierumäki sijaitsee keskeisellä paikalla ruuhka-Suomessa, Salpausselän harjujen suojassa, keskellä laajoja koskemattomia erämaametsiä. Jopa 3,5 miljoonaa suomalaista asuu vain 130 kilometrin päässä Vierumäeltä.  Esimerkiksi Helsingistä ajaa Vierumäelle reilussa tunnissa.

Haluatko lisätietoa Suomen Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Urheiluopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi


Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.