Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopistossa järjestetään tutkintokoulutusta liikunnanohjauksen perustutkintoon, liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, valmennuksen erikoisammattitutkintoon sekä liikuntapaikka-alan ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Lisäksi Vierumäellä järjestetään täydennyskoulutusta, liikunta-alan seminaareja ja lyhytkursseja sekä työelämää palvelevia ja kehittäviä hankkeita ja projekteja.

Suomen Urheiluopisto on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto kehittää, tuottaa ja markkinoi liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti korkeatasoisia valmennus-, koulutus- ja liikuntapalveluja.

Suomen Urheiluopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos, joka järjestää myös ammatillista perus- ja lisäkoulutusta sekä koulutustoimintaa tukevaa maksullista palvelutoimintaa. Vapaan sivistystyön toimintana Suomen Urheiluopisto järjestää mm. monipuolisia ja laadukkaita vapaa-ajan liikuntakursseja kaikenikäisille sekä leirejä ja turnauksia yhteistyössä urheiluseurojen kanssa.


*Tämän oppilaitoksen koulutuksia ei tällä hetkellä löydy Studentum.fi:stä.*


Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Pihkalantie 3
19120 Vierumäki


Arvioinnit

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.