Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2-3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Vierumäki
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjaajan perustutkinto, liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa valmiudet suunnitella ja ohjata liikuntaa sekä antaa liikuntaneuvontaa. Opiskelu ja myös liikuntaneuvojan työ on hyvin käytännönläheistä. Opiskelija pääsee koulutuksen aikana kehittämään  ammattitaitoaan liikunnanohjauksessa, liikuntaneuvonnassa ja liikuntatapahtumien järjestämisessä.

Opiskeluun liittyy myös runsaasti työpaikoilla toteutettavia käytännön harjoittelujaksoja, joissa opiskelija pääsee tutustumaan liikunta-alan keskeisiin työympäristöihin. Harjoittelujakson voi suorittaa myös ulkomailla Vierumäen kansainvälisten verkostojen kautta.

Opintojen toteutus

Lukuvuosi kestää elokuusta toukokuuhun. Opiskelu on sisäoppilaitosmuotoista, se sisältää maksuttoman majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat opiskelupäivinä. 

Peruskoulupohjaisten opiskelijoiden opintoihin sisältyy lukiota vastaavia opintoja, ja opinnon järjestetään pääosin yhteistyössä Heinolan lukion kanssa. Heillä on halutessaan mahdollisuus osallistua myös ylioppilastutkintoon.

Koulutuspolku nuorille urheilijoille mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös ammattimaisen urheilun ohessa. Lukujärjestys on laadittu siten, että sekä aamu- että iltapäiväharjoitus mahtuvat päiväohjelmaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Opiskelijat valitaan liikunnanohjauksen perustutkinnolle valintakokeen perusteella. Koe on hakijalle yksipäiväinen ja koepäivä ilmoitetaan kutsukirjeessä. Valintakokeessa arvioidaan hakijan liikunnallisuutta, johon liittyy kehonhallinta, ketteryys ja koordinaatio sekä sosiaalisuutta ja ilmaisutaitoa, joihin liittyy halu ja taito ihmisten kanssa toimimiseen ja itsensä ilmaiseminen eri keinoin. Tarkempia tietoja valintakokeen sisällöstä ja maksuista annetaan kutsukirjeessä.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Opiskelu on sisäoppilaitosmuotoista, se sisältää maksuttoman majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat opiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.