Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheilumanageroinnin peruskoulutus

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 7 kuukautta
suomi
Keväällä
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Urheilumanageroinnin peruskoulutus

Urheilumanageroinnin peruskoulutus

Urheilumanageroinnin peruskoulutus

Koulutus antaa opiskelijalle nykyaikaisen, monipuolisen ja käytännönläheisen kuvan urheilumanagerin työstä. Urheilumanagerin työllä tarkoitetaan tässä yhteydessä urheilijan, joukkueen tai seuran managerointia. Koulutus antaa valmiudet omatoimiseen managerointiin joko urheiluyhteisössä, yrittäjänä tai muussa roolissa.

Urheilumanageroinnin peruskoulutus koostuu valmistavasta koulutuksesta ja liikunnan ammattitutkinnon kahden tutkinnon osan suorittamisesta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Urheilumanageroinnin peruskoulutuksen valmistava osuus koostuu neljästä kahden vuorokauden mittaisesta lähijaksosta Vierumäellä. Jokaisella jaksolla on oma teemansa.

Managerityöhön perehdytään käytännönläheisten case-esimerkkien sekä tiimioppimisen avulla. Koulutuksen vastaavana toimii Suomen Urheiluopistolta Petri Puronaho, jonka tukena toimivat maan johtavat manageriasiantuntijat. Läsnäolo lähijaksoilla on oppimisen kannalta tärkeää.

Ensimmäisessä tutkinnon osassa keskitytään oman toimintaympäristön tunnistamiseen ja urheilumanagerin työnkuvan sisäistämiseen.

Toisessa osassa keskitytään urheilumanagerointipalvelujen ja myyntivalmiuksien kehittämiseen sekä oman urheilijan, seuran tai joukkueen tuotteistamiseen.

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien www-sivujen kautta. Opiskelijavalinta suoritetaan hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun pohjalta. Koulutukseen valitaan maksimissaan 16 opiskelijaa.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat:

  • myyntityötä seuroissa tekevät tai seurojen palvelukseen aikovat
  • myyntityötä yrityksissä tekevät
  • urheilu-uransa jo lopettaneet tai lopettamassa olevat urheilijat
  • yrittäjähenkiset, innovatiiviset, innostavat ja innostuneet urheiluihmiset
  • eri urheiluyhteisöissä (alueilla, liitoissa, kunnilla tai yksityissektorilla) toimineet tai toimivat henkilöt, joilla on jo manageroitavia tai jotka aloittavat suurella todennäköisyydellä managerin työt joko päätoimisesti tai jonkun muun tehtävän ohessa

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon osatutkinnot

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on opiskelijalle 1650 euroa sisältäen valmistavan koulutuksen ja kaksi tutkintotilaisuutta sekä seminaarin.

Hinta pitää sisällään kaikilla Vierumäen lähijaksoilla majoitus- ja ruokailupaketin (majoitus opistotasoisessa 2h-huoneessa, tulopäivän lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen sekä seuraavan päivän aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin).

Koulutusmaksu voidaan suorittaa neljässä erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilumanageroinnin peruskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Urheilumanageroinnin peruskoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.