Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieronnan ammattitutkinto | monimuoto-opiskelu

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vuokatti
Ammattitutkinnot
Hieronnan ammattitutkinto

Hieronnan ammattitutkinto | monimuoto-opiskelu

Oletko kiinnostunut ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta?  Onko urheilijoiden ja kuntoilijoiden suorituskyvyn edistäminen sinun juttusi? Vai haluatko auttaa erilaisia ihmisiä heidän tuki- ja liikuntaelimistöönsä liittyvissä haasteissa? Hieronnan ammattitutkinnosta saat monipuolisen ammattitaidon toimia erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistäjänä.

Valmistuttuasi voit työskennellä koulutettuna hierojana liikunta-, terveys- ja sosiaalialan asiakaspalvelutehtävissä joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa.

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutuksen sisältö perustuu Opetushallituksen laatimiin tutkinnon perusteisiin. Koulutus (150 osp) rakentuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. 

Tutkinnon pakolliset osat, 100 osp:

  • Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, 70 osp
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen, 30 osp

Tutkinnon valinnaiset osat, 50 osp:

  • Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, 25 osp
  • Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä, 25 osp

Opinnot toteutetaan käytännönläheisesti ja ammattitaitoa harjoitellaan ohjatuissa, aidoissa asiakastilanteissa VuokattiSportAcademyn hierontapolilla.

Monimuoto-opiskelu mahdollistaa päivätyön ja opiskelun saumattoman yhdistämisen ja se sopii mainiosti myös aktiiviurheilijoille, jotka haluavat kehittää itseään ammatillisesti jo urheilu-uran aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hieronnan ammattitutkinto | monimuoto-opiskelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku tapahtuu Vuokatin Urheiluopiston nettisivuilta ladattavalla sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta (2019-2020) on 150 euroa / tutkinnon osa. Hinta sisältää koulutuksesta aiheutuvia kuluja ilman ruokia ja majoitusta.

Opiskelijaetuihin kuuluu Vuokatti Sportin suorituspaikkojen maksuton käyttö opiskelijakortilla esim. hiihtotunneli ja ensilumenlatu. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintojen aikana avoimen yliopiston opintoja opiskelijahinnoin.

Opiskelijat voivat hakea koulutukseen opintotukea / aikuisopintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan ammattitutkinto | monimuoto-opiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Hieronnan ammattitutkinto | monimuoto-opiskelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.