Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)

Kiinnostavatko henkilöstöjohtaminen ja viestintä sekä niiden kehittäminen? Haluatko kehittää osaamistasi muuttuvassa työelämässä ja luoda uusia ammatillisia verkostoja?

Syksyllä 2023 alkaa Xamkissa uusi henkilöstöjohtamiseen ja viestintään keskittyvä YAMK-koulutus.

YAMK-koulutuksen suoritettuasi pystyt viemään läpi henkilöstöön, viestintään ja johtamiseen kohdistuvia muutosprosesseja ammattimaisesti.Osaat johtaa ja uudistaa toimintaa monimutkaisissa ja vaikeasti ennakoitavissa sekä uutta strategista lähestymistapaa vaativissa työympäristöissä.

Osaat ottaa vastuuta ryhmien ammatillisen osaamisen ja työkäytäntöjen kehittämisestä ja toiminnan strategisesta arvioinnista.Organisaation työhyvinvoinnin sekä osallistavan ja vaikuttavan johtamisviestinnän edistäminen ovat osaamisaluettasi.

YAMK-opinnoissa tutustut uusiin organisaatioviestinnän tapoihin ja välineisiin. Opit myös tuntemaan ajankohtaiset HR-johtamisen toimintamallit. Strategiseen henkilöstöjohtamiseen liittyen työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen ovat osa opintojasi. Tietoon perustuva johtaminen sekä viestinnällä johtaminen ovat YAMK-opintojen keskeisiä osa-alueita. Koulutuksen Diversity management -opintojakso on englanninkielinen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu