AMK-tutkinnot, päiväopinnot
3,7 (3 Arvioinnit)

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

KAMK Liiketalouden koulutus, tradenomi | opiskelijat

Liiketalouden tradenomiopinnot antavat sinulle hyvät lähtökohdat toimia liike-elämän monipuolisena asiantuntijana. Liiketalouden ammattilaisia tarvitaan aina. Opit myös esim. digitaalista markkinointia ja ohjelmistorobotiikkaa eli liiketalouden uusimpia virtauksia.

Opintojen toteutus

Opinnoissasi voit suuntautua taloushallintoon tai markkinointiin. Suuntautuessasi taloushallintoon perehdyt laskentatoimen sekä yritysjuridiikan keskeisiin sisältöihin, kuten kirjanpitoon, tilintarkastukseen sekä yritysoikeuteen. Brändit, palveluliiketoiminta sekä viestintä tulevat tutuksi markkinoinnin digi-osaajan suuntautumisvaihtoehdossa.

Kampuksen lähellä on merkittäviä työnantajia kuten esimerkiksi SOK Palveluässä, Aditro, KELA, RTG, Transtech, Terrafame, tilitoimistot, pankit, mainostoimistot sekä Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Wild Taiga, Hossa, Oulujärvi ja koko Arctic Lakeland!

Opiskelusi aikana pääset mukaan useisiin eri työelämälle toteuttaviin opiskelijaprojekteihin tai voit opiskella osan opinnoista englanniksi. Halutessasi voit opiskella matkailupuolen opintoja esim. tapahtumatuotanto. 

Voit opiskella joko suomeksi liiketalouden koulutuksessa, englanninkielisessä International Business -koulutuksessa tai englanninkielisessä e-urheilun liiketoimintaan liittyvässä Esport Business -koulutuksessa. Opintosi valmistavat sinua työelämän haasteisiin ja myös esimiehenä ja yrittäjänä toimimiseen.

Voit myös valita opintoja liikunnanohjaajakoulutuksesta tai matkailunkoulutuksesta, jos haluat  erilaistaa osaamistasi. Tai jos noiden koulutusten sisällöt kuuluvat kiinnostuksen kohteisiisi. Koulutuksessa on monia ovia avata. 

KAMKin erinomaiset kansainväliset työharjoittelu ja opiskeluvaihtomahdollisuudet avaavat ovia maailmalle. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Arvostelut

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
3/5
Tytteli
31 maalis 2015

Osa opettajista huippukivoja, mutta osa on kamalan hankalia ja eivät halua joustaa missään. Varsinkin kielten opettajista osa todella tiukkoja ja sairasteluja ei katsella hyväll...

Näytä kokonaan
5/5
Saara
09 helmi 2015

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on hyvä opiskella. Kampus on sopivan kokoinen ja on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja muihin opiskelijoihin. Opiskelijoiden etuja valvoo opiskeli...

Näytä kokonaan
3/5
trade
15 huhti 2014

Olen lievästi sanottuna pettynyt koulun tiedolliseen ja taidolliseen antiin, ja kadun, että en hakenut lukion jälkeen kauppakorkeaan.