🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
3,7 (3 Arvioinnit)

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

KAMK Liiketalouden koulutus, tradenomi | opiskelijat

Liiketalouden tradenomiopinnot antavat sinulle hyvät lähtökohdat toimia liike-elämän asiantuntijana tai yrittäjänä. Meillä opit digitaalista markkinointia ja ohjelmistorobotiikkaa eli liiketalouden ja taloushallinnon uusimpia virtauksia. Valitse koulutus, joka tekee sinusta markkinointivelhon tai bisnesgurun.

Päivätoteutuksen opinnoissa voit syventyä joko taloushallintoon tai markkinointiin. Markkinoinnin opinnoissa sinulle tulee tutuksi muun muassa brändit, palveluliiketoiminta sekä viestintä. Tämä suuntautumisvaihtoehto tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia käyttämään luovuutta monipuolisesti markkinoinnissa. Taloushallinnon opinnoissa perehdyt laskentatoimen sekä yritysjuridiikan keskeisiin sisältöihin, kuten kirjanpitoon, tilintarkastukseen sekä yritysoikeuteen. Tässä suuntautumisvaihtoehdossa pääset syventymään numeroiden maailmaan ja ymmärtämään yritystoiminnan lainalaisuuksia.

Unelmiesi työpaikka voi olla lähempänä kuin arvaatkaan – valitse polkusi ja lähde luomaan uraa liike-elämässä. Liiketalouden tradenomeja voit löytää hyvinkin erilaisista tehtävistä ja erilaisista yrityksistä – omat valintasi opintopolulla vaikuttavat siihen, millainen asiantuntija sinusta opintojen aikana kehittyy.

Suuntautumisvaihtoehdot

Valitse oma polkusi liiketalouden maailmassa! Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle kaksi mielenkiintoista suuntautumisvaihtoehtoa:

  1. Markkinoinnin digiosaaja: Opiskele innovatiivista palveluliiketoimintaa, digitaalista mediasuunnittelua, brändistrategioita ja myyntiä. Tämä suuntautumisvaihtoehto valmistaa sinua olemaan markkinoinnin huippuosaaja.
  2. Taloushallinto: Syvennä osaamistasi kirjanpidossa, tilinpäätösten analyysissä, digitaalisessa laskentatoimessa, verotuksessa ja tilintarkastuksessa. Tämä suuntautumisvaihtoehto avaa ovet taloushallinnon tehtäviin.

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat laaja-alaista liiketoimintaosaamista, johon kuuluvat myös juridiikka, johtaminen ja viestintä. Voit myös valita kiinnostuksesi mukaan lisäopintoja johtamisesta, yrittäjyydestä tai vähittäiskaupasta. Lisäksi voit valita 15 opintopisteen kokonaisuuksia restonomin koulutusohjelmasta.

KAMKin kansainväliset vaihtomahdollisuudet avartavat näköalojasi ja tarjoavat mahdollisuuden opiskelu- tai harjoittelijavaihtoon ulkomailla. Valitse KAMK ja luo menestyksekäs tulevaisuus itsellesi liiketalouden alalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvostelut

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
3/5
Tytteli
31 maalis 2015

Osa opettajista huippukivoja, mutta osa on kamalan hankalia ja eivät halua joustaa missään. Varsinkin kielten opettajista osa todella tiukkoja ja sairasteluja ei katsella hyväll...

Näytä lisätiedot
5/5
Saara
09 helmi 2015

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on hyvä opiskella. Kampus on sopivan kokoinen ja on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja muihin opiskelijoihin. Opiskelijoiden etuja valvoo opiskeli...

Näytä lisätiedot
3/5
trade
15 huhti 2014

Olen lievästi sanottuna pettynyt koulun tiedolliseen ja taidolliseen antiin, ja kadun, että en hakenut lukion jälkeen kauppakorkeaan.