Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Liiketalouden koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Liiketalouden koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Liiketalouden koulutus | tradenomi

Liiketalouden koulutus antaa sinulle hyvät lähtökohdat toimia liike-elämän monipuolisena asiantuntijana. Omilla valinnoillasi voit vaikuttaa paljon siihen, millaisiin työtehtäviin tulevaisuudessa päädyt.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa suuntautumisvaihtoehtoina on:

  • markkinoinnin digiosaaja
  • taloushallinto

Liiketalouden tradenomikoulutuksessa opinnot ovat käytännönläheisiä. Moniin opintojaksoihin liittyy työelämästä nousevia projektitoimeksiantoja, joissa pääset esimerkiksi analysoimaan yrityksen brändia tai mainontaa, tai suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia.

Mikäli sinua kiinnostaa yrittäjyys, voit painottaa sitä opinnoissasi.

Opiskelu liiketalouden koulutuksessa

Markkinoinnin opinnoissa perehdyt muun muassa innovatiiviseen palveluliiketoimintaan, digitaaliseen mediasuunnitteluun, brändistrategioihin ja myyntiin.

Taloushallinnon opinnoissa opiskelet kirjanpitoa, tilinpäätösten analyysia, digitaalista laskentatointa, verotusta ja tilintarkastusta. Molemmissa vaihtoehdoissa rakentuu laaja-alainen liiketoimintaosaaminen: juridiikkaa, johtamista, viestintää.

Opiskelua tukevat muut valitsemasi opinnot. Osaamistasi voit erilaistaa mm. johtamisen, vähittäiskaupan, arvopaperikaupan aiheilla. Voit myös opiskella kieliä, kuten saksaa, venäjää, espanjaa, italiaa ja ranskaa.

Tradenomi työelämässä

Tradenomi voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi asiakkuusneuvoja, hankinta-assistentti, hankesihteeri, johdon assistentti, kihlakunnanulosottomies, kirjanpitäjä, markkinointiassistentti, myyntishteeri, controller, tilitoimistoyrittäjä, online-koordinaattori, project coordinator, palkkasihteeri, palveluasiantuntija, tiedottaja, palvelupäällikkö, projektiassistentti, sijoituspäällikkö tai kv-suunnittelija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin

Tytteli
(3)
Osa opettajista huippukivoja, mutta osa on kamalan hankalia ja eivät halua joustaa missään. Varsinkin kielten opettajista osa todella tiukkoja ja sairasteluja ei katsella hyvällä. Jos joudut koulukiusatuksi, siihen ei tulla puuttumaan. Tilat hyvät ja kaupunki ihan kiva.
Saara
(5)
Kajaanin ammattikorkeakoulussa on hyvä opiskella. Kampus on sopivan kokoinen ja on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja muihin opiskelijoihin. Opiskelijoiden etuja valvoo opiskelijakunta ja ainejärjestöt, joiden toiminta on kivaa ja heidän tapahtumiin mukava osallistua. Opiskelijaelämä on oikeasti ihmisen parasta aikaa, ja olen iloinen, että valit...
Näytä kokonaan
trade
(3)
Olen lievästi sanottuna pettynyt koulun tiedolliseen ja taidolliseen antiin, ja kadun, että en hakenut lukion jälkeen kauppakorkeaan.
Arvoinnit
Arvioinnit
(3,7)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: