Sivuston käyttötapa: Mobiili

Merenkulun johtaminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kotka
Ylemmät AMK-tutkinnot

Merenkulun johtaminen | YAMK

Merenkulun johtaminen, YAMK

Merenkulun johtaminen | YAMK

Jatkuva muutos meriliikenteessä, merikuljetuksissa sekä alan hallinnossa edellyttää kykyä johtaa organisaatioita sekä ihmisten että strategisten tavoitteiden näkökulmasta.

Merenkulun asiantuntijoilla tulee olla kykyä huomioida toimialan kilpailutilanne, vaatimukset ja ympäristöXamkin merenkulun koulutus osaltaan vastaa juuri näihin tulevaisuuden tarpeisiin.

Koulutus on suunnattu AMK-tutkinnon suorittaneille merikapteeneille tai merenkulun insinööreille, joilla on vähintään kolme vuotta alaan liittyvää työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojen kehittäminen. Tavoitteena on myös parantaa valmiuksiasi toimia merenkulkualan elinkeinon ja hallinnon asiantuntija- ja johtotehtävissä tulevaisuuden tarpeita vastaavasti.

Tutkinnon suoritettuasi pätevöidyt monipuolisiin merenkulun johtotehtäviin. Saat valmiuksia toimia paremmin merenkulun kansainvälisessä toimintaympäristössä mm. itsenäisissä kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä, kehittämisprojektien johtajana, esimiehenä tai yrittäjänä. Tutkintonimikkeesi on joko merikapteeni (ylempi AMK) tai insinööri (ylempi AMK), riippuen aikaisemmasta koulutustaustastasi.

Merenkulun johtamisen opinnot

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä (op):

Ydinosaaminen, 25 op

  • Merenkulun johtaminen (Leadership in Maritime Industry)
  • Projektijohtaminen ja asiantuntijuus (Project Management and Expertise)
  • Talousjohtaminen (Financial management)
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja innovaatiot (Developing business and innovations)
  • Vastuullinen liiketoiminta merenkulussa (Responsible maritime business)

Täydentävän osaamisen opinnot (5 op) voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä,  monialaisesta Master School -tarjonnasta. Voit siten rakentaa urapolkuasi HOPSisi mukaisesti ammatillista kasvuasi parhaiten palvelevien opintojaksojen avulla. Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä verkko- ja lähiopetuksena toteutettavia opintoja. Täydentäviä opintoja voit valita myös muissa korkeakouluissa tarjolla olevista, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista.

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö. Se liittyy oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen. Opinnäytetyössä tunnistat ammattialasi kehittämistarpeita – suunnittelet ja toteutat työelämän muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeissa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä. Kuukaudessa lähiopetuspäiviä kertyy 2–4. Muuten opiskelet itsenäisesti tai ryhmän kanssa etäopiskeluna verkko-oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merenkulun johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Merikapteeni (YAMK), insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merenkulun johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Onko aika hankkia ammatti – ensimmäinen tai uusi? Ehkä tiedät täsmälleen, mitä haluat opiskella, ehkä tulevaisuutesi on vielä avoin. Xamkissa valinnanvaraa on niin koulutuksissa kuin opiskelutavoissakin: voit opiskella päivällä, illalla, viikonloppuina, kampuksella, etänä ja verkossa. Opiskelijavaihto jossakin Xamkin sadoista yhteistyökorkeakouluista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi


Arvoinnit
Merenkulun johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: