Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ympäristöteknologia | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ympäristöteknologia | YAMK

Ympäristöteknologia, YAMK

Ympäristöteknologia (YAMK)

Koulutuksen aikana perehdyt terveelliseen ja turvalliseen elinympäristöön vaikuttaviin tekijöihin ja hankit uutta osaamista:

  • ympäristöturvallisuuden riskeistä, arvioinnista ja haasteista
  • riskien arvioinnissa ja hallinnassa käytettävistä valvonnallisista ja lainsäädännöllisistä menetelmistä
  • puhtaasta ja terveellisestä sisäilmasta
  • työelämälähtöisen kehittämistehtävän menetelmä- ja raportointitaidoista

Koulutus on suunnattu soveltuvan AMK-tutkinnon suorittaneille insinööreille tai muille soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on vähintään kolme vuotta alaan liittyvää työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinnon suoritettuasi valmistut asiantuntijaksi, jolla on monipuolinen osaaminen ympäristösuojelun ja ympäristöterveyden toimintojen edistämisessä ja johtamisessa.

Osaat soveltaa ympäristöalan uusinta tietoa oman osaamisesi ja työelämän toimintojen kehittämisessä sekä osaat työskennellä tulevaisuuden muuttuvan toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti.

Ympäristöteknologian opinnot

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä.

Ydinosaaminen, 20 op:

  • hallinto ja lainsäädäntö
  • ympäristö- ja terveysriskien arviointi ja hallinta
  • rakennusten sisäilmasto
  • kehittämisen työkalut

Ydinosaamisen opinnot koskevat kaikkia tutkinnon opiskelijoita.

Täydentävän osaamisen opinnot (10 op) voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä,  monialaisesta Master School -tarjonnasta. Voit siten rakentaa urapolkuasi HOPSisi mukaisesti ammatillista kasvuasi parhaiten palvelevien opintojaksojen avulla. Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä verkko- ja lähiopetuksena toteutettavia opintoja. Täydentäviä opintoja voit valita myös muissa korkeakouluissa tarjolla olevista, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista.

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö (30 op). Se liittyy oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen.Opinnäytetyössäsi tunnistat ammattialasi kehittämistarpeita ja vastaat niihin suunnittelemalla ja toteuttamalla työelämän ja ammattialan muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Opinnäytetyö voi liittyä oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen tai voit toteuttaa sen Xamkin TKI-toiminnassa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä. Lähiopetusta onkerrallaan 2–3 päivää kuukaudessa. Lähiopetuspäivillä annetaan harjoitustehtäviä, jotka tehdään yksin tai ryhmissä ja jotka yleensä palautettava ennen seuraavaa lähiopetusjaksoa. Tarvittavat materiaalit ovat saatavissa sähköisestä oppimisalustasta (Moodle) tai e-kirjastosta.

Opintojesi alussa käynnistetään koulutuksesi opiskelijavastaavan kanssa henkilökohtainen opiskelusuunnitelmasi (HOPS), joka tukee opintojesi etenemistä ja ammatillista kasvuasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ympäristöteknologia | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ympäristöteknologia | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Ympäristöteknologia | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietotekniikan taitajaksi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa valmistut ohjelmistokehittäjäksi, hyvinvointiteknologia-asentajaksi tai elektroniikka-asentajaksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: