Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Iisalmi, Siilinjärvi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Mikä sinua kiinnostaisi? Jos oma ala on vielä mietintämyssyn alla, katso Ylä-Savon ammattiopiston esittelyvideo eri aloista ja löydä suunta tulevaisuudellesi

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja, Ylä-Savon ammattiopisto

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala

Maarakennuskoneen kuljettajan työ vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellista otetta. Olitpa kaivinkoneen, puskutraktorin, pyöräkuormaajan, maansiirtoauton tai kiinteistönhoitokoneen puikoissa, olet käytännönläheisen rakennusalan työn näköalapaikalla. Maarakennusalan tehtävissä kohtaat jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ja opit jatkuvasti uutta. Maarakennuskoneenkuljettaja voi toimia myös murskauslaitoksen hoitajana.

Maarakennuskoneenkuljettajan monipuolisiin työtehtäviin voi kuulua niin teiden ja muiden alueiden kuin koneidenkin huolto- ja kunnossapitotöitä, mittaus- ja maisemointitöitä sekä ympäristönhoitotöitä. Ulkona työskentely vaatii hyvää fyysistä kuntoa, näppäriä motorisia taitoja ja terveellisiä elämäntapoja.

Mikäli kuulostaa unelmaduunilta, älä epäröi, vaan rakenna luja perusta tulevaisuudellesi ja hae maarakentajaksi!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi


Arvioinnit

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.