Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Ilmajoki
Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Maarakennuskoneenkuljettaja

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Haaveena ammatti maanrakennusalalta? Lähde kouluttautumaan maanrakennusalalle, joka on itsenäistä ja palkitsevaa työtä. Tässä työssä näet oman kätesi jäljen.

Koulutus on tarkoitettu yli 20-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka ovat maanrakennusalan koulutukseen ja työtehtäviin soveltuvia ja joilla on motivaatio työllistyä alalle. Pääsyvaatimuksena on hyväksytty oppivelvollisuuden suorittaminen, kiinnostuneisuus maanrakennusalalla työskentelystä, olet maanrakennusalalle soveltuva sekä fyysisesti että psyykkisesti ja sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa kuljettajia maarakennusyritysten palvelukseen. Koulutus sisältää erilaisilla maarakennustyömailla mittaus- ja käsityökalujen käytön opiskelua, erilaisten maarakennuskoneiden käytön ja huollon opiskelua, mahdollisuuden korottaa ajokorttiluokan B:stä C:hen ja opiskella alalla vaadittava perustason ammattipätevyys. Ammatillisten asioiden lisäksi turvallisuus- ja ensiaputaidot kuuluvat koulutukseen tärkeänä osana.

Tavoitteena on, että opiskelija suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista maarakennuskoneenkuljettajan tehtävistä, omaa kuljettajalta vaadittavat tiedot ja taidot, toimii työtehtävissään ja liikenteessä vastuullisesti ja huolellisesti ja pyrkii aktiivisesti kehittämään työtapojaan. Hän hallitsee myös turvallisen ja taloudellisen ajamisen sekä erilaisia kuormaukseen ja kuorman purkamiseen liittyviä tehtäviä. Tutkintotavoitteena on rakennusalan perustutkinto.

Tämän koulutuksen voi toteuttaa myös ilman ajokorttiluokan korotusta, jolloin toteutusaika suunnitellaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen toteutuksessa huomioidaan aikaisempi alaan soveltuva koulutus ja alan osaaminen.

Tietopuolinen koulutus tapahtuu Ilmajoen Rengonharjulla.

Käytännön työtehtävien koulutus tapahtuu oikeilla työmailla, jonne kuljetaan oppilaitoksen ajoneuvoilla.

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena arkisin klo 7.00 – 15.00. Koulutukseen kuuluu myös työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti alla olevan linkin kautta.

Koulutus järjestetään Rengonharjulla, Sedun logistiikan ja maarakennusalan uudessa oppimisympäristössä, jossa on panostettu mm. simulaattoreihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja

Kustannukset

Koulutuksesta opiskelijalle aiheutuvia kustannuksia:

  • Ajokortti n. 50 € (ajokorttiluokan korotus)
  • Ammattipätevyyskortti n. 50 €
  • Digipiirturikortti 100 €
  • ADR ajolupa 40 €
  • Ensiapu I-kortti 10 €Työturvakortti 10 €
  • Tieturva 1-kortti 10 €Vesityökortti 15 €
  • Uusintakirjallinen 31 € / kerta
  • Uusinta ajokoe 99 € / kerta
  • Lääkärintodistus (B-kortin omaavalle) lääkärikohtainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvioinnit

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.