🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Suodata
Koulutusala
Koulutustyyppi
Toteutustapa
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-13 koulutusta 13 tuloksesta
Mainokset

Suositut sijainnit

Opiskelijakokemukset

Järjestyksenvalvoja pitää järjestystä yllä

Järjestyksenvalvojat voivat työskennellä erilaisissa yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa, ravintoloissa, laivalla tai esimerkiksi leirintäalueella. Kaikissa isommissa yleisötilaisuuksissa tulee olla järjestyksenvalvojia.

Järjestyksenvalvojan työhön kuuluu nimensä mukaisesti järjestyksen ylläpito, mahdollisiin ongelmatilanteisiin puuttuminen sekä vaaratilanteiden ehkäiseminen. Järjestyksenvalvoja varmistaa, että tilaisuuteen osallistuvilla on turvallinen olo.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi soveltuu myös vartioimisliikkeissä vartijana työskenteleville henkilöille. 

Järjestyksenvalvojan työn vaatimukset

Järjestyksenvalvojana voi työskennellä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta  ja on poliisin hyväksymä sekä nuhteeton. Hänen tulee myös suorittaa hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssi ja kurssikoe.

Järjestyksenvalvojan työ vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja, vastuuntuntoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta ongelmatilanteen sattuessa kohdalle.

Työaika saattaa vaihdella, ja esimerkiksi kesä on erilaisten yleisötapahtumien sesonkiaikaa.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on laajuudeltaan 40 tunnin mittainen. Koulutuksesta saa koulutustodistuksen, jolla voi hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta.

Järjestyksenvalvojakurssi sisältää teoriaosuuden sekä voimankäytön ja turvallisuustarkastusten harjoittelua. Lisäksi kurssi sisältää ensiapu-, pelastus- ja alkusammutuskoulutusta.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Ammattinetti, Securitas