Studentstory: Tapio

”Tiesin jo lukiota aloittaessa, että tekniikan opinnot saattaisivat olla minun juttuni. Mietin myös tuotantotalouden opintoja, mutta totesin, että molemmista koulutuksista päädyn samankaltaisiin hommiin." Lue lisää!

Kiinnostaako tekniikan ala ja diplomi-insinöörin tutkinto? Lue Tapion, 23, Studentstory teknillisen fysiikan ja matikan opiskelusta Aalto-yliopistossa!

Julkaistu 9.3.2017

Tapio

”Tiesin jo lukiota aloittaessa, että tekniikan opinnot saattaisivat olla minun juttuni. Mietin myös tuotantotalouden opintoja, mutta totesin, että molemmista koulutuksista päädyn samankaltaisiin hommiin. Täällä saa kuitenkin esseiden kirjoittamisen ja tenttikirjojen pänttäämiseen sijaan keskittyä laskemiseen. Itse opiskelupaikka irtosi jo abivuotena palkintona hyvästä menestyksestä Maol ry:n Neljän tieteen kisassa. Opiskelu on sujunut myös ihan mukavasti, vaikka nuoruusajan haave fuusioreaktorin rakentamisesta Ranskaan onkin osoittautunt astetta monimutkaisemmaksi projektiksi. En ole vielä ihan varma minkälaisiin tehtäviin työelämässä hakeudun, mutta varmastikin tulen koittamaan sekä konsultin että data-analyytikon hommia. Tärkeintä on löytää työpaikka, jossa koko porukka jakaa saman palon työtä kohtaan.”

Kuva: Saku Metsärinne

» Tutustu luonnontieteen koulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset