Heidin opiskelijatarina

Kauhajoen opisto

"Olen Heidi ja asun Kauhajoella. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä Personal traineriksi Kauhajoen opistosta Tammikuussa 2019. Päädyin opiskelemaan urheiluhierojaksi ensimmäisen lapseni syntymän jälkeen, koska halusin vaihtaa alaa, ja terveys- ja hyvinvointiala kiinnosti eniten. Tämä päätös on ollut yksi elämäni parhaimpia. Sain uuden ammatin sekä työpaikan, ja tarttuipa mukaan myös muutama ihana ystävä, josta myöhemmin tuli kollegoja ja työnantaja.

Opiskeluvuosi Kauhajoen opistolla poiki myös työpestin miesten Korisliigan tuplamestarin, Karhu Basketin riveissä joukkueen huoltajana ja joukkueenjohtajana. Jo opiskeluaikana pääsin joukkueen hierontatiimiin mukaan vastaamaan pelaajien lihashuollosta, sekä tekemään pelireissuja joukkueen kanssa. Seuraavina vuosina hommat ja vastuu joukkueessa ovat vain kasvaneet.

Ikäihmisten kanssa työskenteleminen tuli tutuksi jo urheiluhierojakouluaikana. Nykyään teen päivätyötä yksityisessä hoivapalveluja tuottavassa yrityksessä monipuolisissa työtehtävissä. Lähihoitajaopinnot ovatkin olleet luonnollinen jatkumo Kauhajoen opiston opintojen jälkeen.

Opiskeluvuosi saattaa tuottaa yllättäviä mahdollisuuksia – hae säkin ja ala toteuttamaan unelmiasi!"
Lue lisää Hierojakoulutus
Lue lisää Personal trainer -koulutus
Lue lisää Hyvinvointivalmentajan koulutus
Lue lisää Hieroja & Personal trainer

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.