Chemical Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Aalto-yliopisto
Summary
3 + 2 years
English
Opintotukikelpoinen
Syksy
Application deadline: Joint application January
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Chemical Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Aalto Bachelor's Programme in Science and Technology -kandidaattiohjelman Chemical Engineering -pääaineen opiskelijana saat perustiedot ja -taidot, joita tarvitaan siirryttäessä öljyriippuvaisesta yhteiskunnasta kestävään yhteiskuntaan. Luonnonvarojen järkevä käyttö on välttämätöntä sekä kestävän elämäntavan että tulevaisuuden talouskasvun kannalta, sillä se luo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Chemical Engineering -pääaineessa painotetaan bioteknologiaa ja ‑materiaaleja, ja täydennetään siten perusopintojen aikana hankittua vahvaa matematiikan ja ohjelmoinnin osaamista. Siinä hyödynnetään kemian, biokemian, bioteknologian ja insinööritieteiden työkaluja ja opitaan, miten biolähtöinen ajattelu auttaa löytämään uusia ratkaisuja kestävämmän maailman rakentamiseen. Lisäksi kehitetään innovatiivisia tuotteita ja sovellutuksia mm. rakennusmateriaaleihin, tekstiileihin, biopolttoaineisiin ja lääketieteeseen.

Pääaineesta valmistuttuasi sinulla on ainutlaatuinen taitovalikoima, minkä turvin voit valita useista kemian, bioteknologian tai biotieteiden aloista diplomi-insinöörin tutkintoon jatkaessasi.

Lähde: Opintopolku.fi

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

  • Bachelor of Science (Technology)
  • Master of Science (Technology)

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Chemical Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit