Sivuston käyttötapa: Mobiili

Informaatioverkostot

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Informaatioverkostot

Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa tavoitteena on oppia ymmärtämään tieto- ja viestintätekniikan vaikutuksia ja mahdollisuuksia sekä lisäksi oppia suunnittelemaan ja kaupallistamaan uusia tuotteita ja palveluja.

Kouluttaudu tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijaksi

Opiskelijat saavat informaatioverkostojen opintojen aikana eväitä tietoyhteiskunnan uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa diplomi-insinöörejä, jotka ymmärtävät tietoyhteiskunnan toimintaa laaja-alaisesti ja pystyvät luomaan paitsi tekniikkaa, myös sisältöä – esimerkiksi uusien www-palveluiden konsepteja. Opintoihin kuuluu insinööritieteiden lisäksi myös viestintää, liiketaloutta, työpsykologiaa ja yhteiskuntatieteitä. Opetus on ongelmalähtöistä ja käytännönläheistä.

Vastaus tietoyhteiskunnan tarpeisiin

Koulutusohjelmalle on selvä sosiaalinen tilaus: teknisen insinööriosaamisen rinnalle tarvitaan ihmisläheisempää koulutusta. Informaatioverkostojen opiskelu opettaa yhden toimialan tuntemuksen sijaan kokonaisvaltaista ajattelua, kun taas monissa muissa tutkinto-ohjelmissa erikoistutaan vain johonkin tiettyyn tekniseen alaan.

Jos olet ulospäin suuntautunut, oppimis- ja omaksumiskykyinen ja osaat ilmaista ajatuksiasi, informaatioverkostojen koulutus on sinua varten. Ohjelman poikkitieteellisyys antaa pohjan monenlaisiin ammatteihin. Valmistuttuaan voi ryhtyä esimerkiksi tietoalan yrittäjäksi, käyttöliittymien suunnittelijaksi tai toimimaan sosiaalisten medioiden parissa.

Mahdollisuus hakea myös suoraan maisteriopintoihin

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. Jos sinulla kuitenkin on jo tekniikan tai muun soveltavan alan korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan kaksivuotiseen maisteriohjelmaan.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Informaatioverkostot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit