Sivuston käyttötapa: Mobiili

Informaatioverkostot

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Informaatioverkostot

Informaatioverkostot

Informaatioverkostot

Informaatioverkostojen koulutusohjelmassa tavoitteena on oppia ymmärtämään tieto- ja viestintätekniikan vaikutuksia ja mahdollisuuksia sekä lisäksi oppia suunnittelemaan ja kaupallistamaan uusia tuotteita ja palveluja.

Kouluttaudu tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijaksi

Opiskelijat saavat informaatioverkostojen opintojen aikana eväitä tietoyhteiskunnan uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa diplomi-insinöörejä, jotka ymmärtävät tietoyhteiskunnan toimintaa laaja-alaisesti ja pystyvät luomaan paitsi tekniikkaa, myös sisältöä – esimerkiksi uusien www-palveluiden konsepteja. Opintoihin kuuluu insinööritieteiden lisäksi myös viestintää, liiketaloutta, työpsykologiaa ja yhteiskuntatieteitä. Opetus on ongelmalähtöistä ja käytännönläheistä.

Vastaus tietoyhteiskunnan tarpeisiin

Koulutusohjelmalle on selvä sosiaalinen tilaus: teknisen insinööriosaamisen rinnalle tarvitaan ihmisläheisempää koulutusta. Informaatioverkostojen opiskelu opettaa yhden toimialan tuntemuksen sijaan kokonaisvaltaista ajattelua, kun taas monissa muissa tutkinto-ohjelmissa erikoistutaan vain johonkin tiettyyn tekniseen alaan.

Jos olet ulospäin suuntautunut, oppimis- ja omaksumiskykyinen ja osaat ilmaista ajatuksiasi, informaatioverkostojen koulutus on sinua varten. Ohjelman poikkitieteellisyys antaa pohjan monenlaisiin ammatteihin. Valmistuttuaan voi ryhtyä esimerkiksi tietoalan yrittäjäksi, käyttöliittymien suunnittelijaksi tai toimimaan sosiaalisten medioiden parissa.

Mahdollisuus hakea myös suoraan maisteriopintoihin

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. Jos sinulla kuitenkin on jo tekniikan tai muun soveltavan alan korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan kaksivuotiseen maisteriohjelmaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Informaatioverkostot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Koulutuksen järjestäjä: Perustieteiden korkeakoulu

Perustieteiden korkeakouluPerustieteiden korkeakoulu vastaa Aalto-yliopiston yhteisestä perusopetuksesta matematiikassa, fysiikassa, tietotekniikassa, tuotantotaloudessa ja kielissä. Perustieteiden korkeakoulu toimii useassa toimipisteessä Espoon Otaniemen alueella.

Perustieteiden korkeakoulu tarjoaa monipuolisia koulutusvaihtoehtoja informaatioverkostoista teknilliseen fysiikkaan. Korkeakoulussa on mahdollista suorittaa neljä suomenkielistä kandidaatti- ja maisteriohjelmaa ja yhteensä neljätoista englanninkielistä maisteriohjelmaa, joista useat sisältävät mahdollisuuden suorittaa kaksoistutkinto.

Perustieteiden korkeakoulun keskeinen vahvuus on korkeatasoisessa tutkimuksessa sekä tieteellisten ja teknisten sovellusten kehittämisessä. Korkeakoulussa toimii viisi Suomen Akatemian tutkimuksen huippuyksikköä.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Informaatioverkostot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele talonrakentajaksi!

Opiskele rakennusalan perustutkinto – hae koulutukseen jatkuvassa haussa!