🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kansanopistot

Arkkitehtuuri, tekniikka ja muotoilu

Alkio-opisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Arkkitehtuuri, tekniikka ja muotoilu

Opiskelijoita huoneessa

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan arkkitehtuuria? Tai rakennusarkkitehtuuria, sisustussuunnittelua, muotoilua, graafista suunnittelua, kenties jotain tekniikan alaa? Kaipaatko vertaistukea, runsaasti monipuolisia harjoituksia sekä henkilökohtaista opastusta ja tukea valintakokeisiin valmistautumisessa? Vai oletko vielä epävarma mikä olisikaan juuri sinun tuleva alasi? Haluamme olla auttamassa sinua eteenpäin ja saavuttamaan tavoitteesi!

Alkio-opiston vuoden kestävällä Arkkitehtuuri, tekniikka ja muotoilu -linjalla pääset opiskelemaan valintasi mukaan monipuolisesti visuaalisia aineita, kuten sommittelua, värioppia, perspektiivioppia, arkkitehtuurin ja muotoilun historiaa, valokuvausta ja kuvankäsittelyä, graafista suunnittelua, piirustusta ja maalausta, näyttelysuunnittelua, plastista sommittelua, tilasuunnittelua ja pienoismallien rakentamista. Lisäksi esimerkiksi taidehistoriasta on mahdollisuus suorittaa avoimen yliopiston perusopinnot. 

Opintojen aikana pääset osallistumaan erilaisiin tutustumiskäynteihin muun muassa Alvar Aallon ja Wivi Lönnin suunnittelemiin arkkitehtuurikohteisiin sekä erilaisiin taidenäyttelyihin.Linjan opinnot soveltuvat sinulle myös, jos olet jatkossa hakeutumassa esimerkiksi sisustusarkkitehtuurin, sisustussuunnittelun, muotoilun tai graafisen suunnittelun aloille. 

Linjalla voit valita tärkeimmät pitkän matematiikan oppimäärät ja halutessasi voit suorittaa myös fysiikan ja kemian opintoja, amk-opintoja muun muassa AutoCad-ohjelmistosta sekä esimerkiksi kieli- ja kirjoitusviestinnän opintoja, joista sinulle on myös hyötyä jatko-opinnoissasi. Voit osallistua kevään yo-kirjoituksiin ja korottaa aiempia arvosanojasi tehokkaan kertauksen avulla. Kevätlukukaudella harjoittelet runsaasti ennakkovalintatehtäviä ja valintakokeita varten ja saat niistä tarvittavaa osaamista ja varmuutta hakiessasi jatko-opintoihin visuaalisille aloille tai tekniikan alan opintoihin.

Opiskelu Alkio-opistossa

Alkio-opisto tarjoaa

Lukuvuoden mittaisen koulutuksen, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

  • Kokopäiväistä, ohjattua ja itsenäistä opiskelua, johon on mahdollista saada toisen asteen opintotukea, joka ei kuluta korkeakoulun tukikuukausia.
  • Voit hakea hyväksilukua suorittamillesi amk- ja yliopisto-opinnoille, kun saat tutkinto-opiskelupaikan
  • Mahdollisuus asumiseen opiston asuntolassa. Asumisen tueksi voit hakea Kelalta asumistukea.

Alkio-opiston etuina on koko lukuvuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus, asiantuntevat opettajat ja tiivis opiskelijayhteisö.

Lataa Hakijan opas 2023–2024

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arkkitehtuuri, tekniikka ja muotoilu, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtuuri, tekniikka ja muotoilu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Alkio-opisto
Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...

Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu