Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kemian tekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kemian tekniikka

Kemia on läsnä kaikkialla elinympäristössämme – hengitysilmasta juomaveteen, kosmetiikasta terveydenhoitotuotteisiin, kännyköistä sähköautojen akkuihin. Kemistit ovat ratkaisujen mahdollistajia ja avainasemassa etenkin uusien materiaalien ja energiaratkaisujen kehittämisessä. Kun vielä huomioidaan, että kemian tekniikkaan linkittyvät metsä-, metalli- ja kemianteollisuus kattavat puolet Suomen tavaraviennistä, voidaan sanoa, että kemian osaamista todellakin tarvitaan – nyt ja tulevaisuudessa.

Kemian tekniikan kandidaatiksi valmistuneilla on:

  • Vahva kemian tekniikan sekä matemaattis-luonnontieteellisten aineiden perusta. Opiskelijalla on valmiudet myöhempien opintojen myötä syventää osaamistaan ja kehittyä alansa asiantuntijaksi.
  • Kyky soveltaa alansa teoreettista osaamista. Opiskelijoiden ongelmanratkaisutaidot ovat erinomaisella tasolla, etenkin monialaisissa yhteyksissä.
  • Ymmärrys oman alansa merkityksestä kestävyyden näkökulmasta. Koulutuksessa painotetaan luonnonvarojen kestävää käyttöä, uusien energiateknologioiden mahdollisuuksia ja biomateriaalien monipuolista hyödyntämistä.
  • Kyky hankkia, arvioida ja käsitellä kriittisesti tieteellistä ja ammatillista tietoa. Opiskelijalla on valmiudet kriittiseen ajatteluun ja tutkittuun tietoon perustuvaan päätöksentekoon.
  • Taito osallistua monipuolisesti ammatilliseen ja tieteelliseen viestintään. Opiskelijat ovat taitavia viestijöitä niin oman ammattiyhteisönsä sisällä kuin myös vuorovaikutuksessa alan ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Kemian tekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit