Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka

Kiinteistötalouden ja geoinformatiikan opiskelijana sinulla on mahdollisuus olla osana aloja, joilla on valtava yhteiskunnallinen merkitys. Geoinformatiikka eli paikkatiedon hyödyntäminen kertoo, missä jokin on, miten sinne voi päästä, ja miten tiettyyn paikkaan liittyviä asioita voidaan tehdä paremmaksi. Geoinformatiikan menetelmät ovat myös ainoat, joilla voidaan seurata laajassa mittakaavassa, mitä ympäristössä tapahtuu ihmisen toiminnan seurauksena. Kiinteistöala on vähintään yhtä laajalle levittäytyvä ja merkittävä: Kiinteistöala muodostaa 70 prosenttia maamme kansallisvarallisuudesta, työllistää 20 prosenttia työvoimasta, lisäksi kaikki me asumme ja työskentelemme erilaisissa kiinteistöissä. Alat myös linkittyvät kiinteästi toisiinsa. Monet geoinformatiikan sovelluksista liittyvät kiinteistöihin ja toisaalta sijainti on kiinteistötalouden keskeisiä elementtejä.

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka -hakukohteen opiskelijana olet osa Insinööritieteiden kandidaattiohjelmaa.

Tekniikan kandidaatiksi valmistuneella on:

  • Ratkaisukeskeinen näkemys yhteiskuntamme haasteisiin. Tekniikan kandidaatti osaa tunnistaa ongelmia ja löytää niihin innovatiivisia ratkaisuja. Monitieteellinen koulutuspohja takaa sen, että opiskelija osaa soveltaa eri alojen perusideoita luovasti uusissa kohteissa tai uusilla tavoilla.
  • Perusymmärrys kiinteistömarkkinoista, kiinteistöjuridiikasta, ja kiinteistöjen elinkaaren johtamisesta. Kiinteistötalouden suuntautumisvaihtoehdon valinneella tekniikan kandidaatilla on perustaidot kiinteistöjä koskevasta lainsäädännöstä, maankäytön suunnittelusta, rahoituksesta, projektijohtamisesta ja taloustieteistä.
  • Perusymmärrys geoinformatiikkaan liittyvistä menetelmistä ja työkaluista. Geoinformatiikkaan suuntautuneella tekniikan kandidaatilla on ohjelmointiin ja tietotekniikkaan liittyvät perustaidot ja ymmärrys paikkatiedon hankinnasta, hallinnoinnista, havainnollistamisesta ja analysoinnista.
  • Valmiudet syventää osaamistaan myöhemmin maisteriopinnoissa. Tekniikan kandidaatilla on vahvat analyyttiset valmiudet sekä perustaidot projektinhallinnassa ja tieteellisen tutkimuksen tekemisessä. Opinnot valmistavat opiskelijan maisteritason opintoihin.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Kiinteistötalous ja geoinformatiikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
}