Kandi- ja maisteriohjelmat

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka

Kiinteistötalouden ja geoinformatiikan opiskelijana sinulla on mahdollisuus olla osana aloja, joilla on valtava yhteiskunnallinen merkitys. Geoinformatiikka eli paikkatiedon hyödyntäminen kertoo, missä jokin on, miten sinne voi päästä, ja miten tiettyyn paikkaan liittyviä asioita voidaan tehdä paremmaksi. Geoinformatiikan menetelmät ovat myös ainoat, joilla voidaan seurata laajassa mittakaavassa, mitä ympäristössä tapahtuu ihmisen toiminnan seurauksena. Kiinteistöala on vähintään yhtä laajalle levittäytyvä ja merkittävä: Kiinteistöala muodostaa 70 prosenttia maamme kansallisvarallisuudesta, työllistää 20 prosenttia työvoimasta, lisäksi kaikki me asumme ja työskentelemme erilaisissa kiinteistöissä. Alat myös linkittyvät kiinteästi toisiinsa. Monet geoinformatiikan sovelluksista liittyvät kiinteistöihin ja toisaalta sijainti on kiinteistötalouden keskeisiä elementtejä.

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka -hakukohteen opiskelijana olet osa Insinööritieteiden kandidaattiohjelmaa. Tekniikan kandidaatiksi valmistuneella on:

  • Ratkaisukeskeinen näkemys yhteiskuntamme haasteisiin. Tekniikan kandidaatti osaa tunnistaa ongelmia ja löytää niihin innovatiivisia ratkaisuja. Monitieteellinen koulutuspohja takaa sen, että opiskelija osaa soveltaa eri alojen perusideoita luovasti uusissa kohteissa tai uusilla tavoilla.
  • Perusymmärrys kiinteistömarkkinoista, kiinteistöjuridiikasta, ja kiinteistöjen elinkaaren johtamisesta. Kiinteistötalouden suuntautumisvaihtoehdon valinneella tekniikan kandidaatilla on perustaidot kiinteistöjä koskevasta lainsäädännöstä, maankäytön suunnittelusta, rahoituksesta, projektijohtamisesta ja taloustieteistä.
  • Perusymmärrys geoinformatiikkaan liittyvistä menetelmistä ja työkaluista. Geoinformatiikkaan suuntautuneella tekniikan kandidaatilla on ohjelmointiin ja tietotekniikkaan liittyvät perustaidot ja ymmärrys paikkatiedon hankinnasta, hallinnoinnista, havainnollistamisesta ja analysoinnista.
  • Valmiudet syventää osaamistaan myöhemmin maisteriopinnoissa. Tekniikan kandidaatilla on vahvat analyyttiset valmiudet sekä perustaidot projektinhallinnassa ja tieteellisen tutkimuksen tekemisessä. Opinnot valmistavat opiskelijan maisteritason opintoihin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu