Sivuston käyttötapa: Mobiili

Visuaalisen viestinnän muotoilu

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Visuaalisen viestinnän muotoilu

Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijalla on näkemys muotoilun merkityksestä viestinnässä. Hän osaa luoda graafisia, visuaalisia konsepteja ja arvioida muotoiluprosesseja. Visuaalisen viestinnän muotoilun pääaineesta valmistunut taiteen kandidaatti osaa kohdistaa viestintää vastaanottajan huomioon ottaen, hallitsee suunnittelun ja osaa soveltaa graafista muotoilua eri medioissa.

Aalto-yliopiston visuaalisen viestinnän muotoilua pääaineenaan lukenut osaa luoda laadukasta viestintää oman ilmaisunsa pohjalta. Hän hallitsee graafisen suunnittelun tärkeimmät työkalut ja välineet, pystyen soveltamaan niitä eri medioissa.

Opiskelu

Opintoihin sisältyy kursseja muun muassa kirjagrafiikan, julkaisusuunnittelun, kuvituksen, kampanjasuunnittelun, digitaalisen julkaisusuunnittelun ja liikkuvan kuvan alueilta. Suunnittelun vastuullisuus on tärkeä, koko opintojen läpi kantava teema.

Tutkintoon on mahdollista sisällyttää myös Aalto-yliopiston muiden laitosten ja soveltuvin osin muiden korkeakoulujen tarjoamia opintokokonaisuuksia. Kandidaatinohjelmaan hyväksytyllä on oikeus suorittaa visuaalisen viestinnän muotoilun maisteriohjelma.

Visuaalisen viestinnän muotoilija työelämässä

Opinnot antavat valmiudet toimia visuaalisen viestinnän muotoilun tehtävissä monialaisesti esimerkiksi kustannusgrafiikan ja julkaisusuunnittelun, ulkoasusuunnittelun, kuvituksen, pakkaus- ja tilasuunnittelun, yritysgrafiikan, kirjainmuotoilun ja typografian, verkkoviestinnän ja digitaalisten sovellusten, liikkuvan kuvan, graafisen taiteen ja pelisuunnittelun alueilla.

Tutkinnon suorittaneen tehtävänimikkeitä voivat työelämässä olla esimerkiksi graafikko, AD, graafinen suunnittelija tai sarjakuvataiteilija.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Taiteen kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Visuaalisen viestinnän muotoilu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit