Ylemmät AMK-tutkinnot

Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK

Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei haussa 2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei haussa 2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK

Syvennä omaa taiteellista ja taidepedagogista osaamistasi opiskelemalla ylempi ammattikorkeakoulututkinto Oulun ammattikorkeakoulussa! Tutkinto vahvistaa kykyäsi toimia taiteen tekijänä ja kehittäjänä tai kulttuurialan opetustehtävissä. Musiikkipedagogi (YAMK), tanssinopettaja (YAMK) tai medianomi (YAMK) voi työskennellä myös asiantuntija- tai johtotehtävissä yksityisen, julkisen tai kolmannen sektorin palveluksessa. Tutkinto tehdään pääosin verkko-opintoina.

Koulutuksen sisältö

Taiteen kenttä elää jatkuvassa muutoksessa. Koulutus antaa sinulle valmiudet kehittää ja ymmärtää omaa taiteellista osaamistasi ja taiteellisia prosesseja laajassa kulttuurisessa kontekstissa. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on myös pedagogisia valmiuksia ohjata ja kehittää muiden taiteellista työtä.

Koulutuksesta puolet koostuu työelämän kanssa toteutettavasta opinnäytetyöstä, jonka aiheen päätät itse ohjaajasi tukemana. Toisessa puolessa paneudut eri taiteenalojen tekemisen yhteiseen perustaan ja uusiin tuuliin sekä syvennät ja sovellat omaa taiteellista ja/tai pedagogista osaamistasi. Lisäksi voit valinnaisesti perehtyä johonkin Oamkin yhteiseen, monialaiseen teemaan: johtamisosaamiseen, liiketoimintaosaamiseen tai tutkimus- ja kehittämisosaamiseen. Voit opiskella esimerkiksi strategiaa ja henkilöstöjohtamista, yrittäjyyttä, sosiaalista mediaa työvälineenä tai asiakasosaamista kuten palvelumuotoilua. Nämä opintojaksot ovat yhteisiä muiden alojen YAMK-tutkintoa suorittavien kanssa. Niillä tutustut ja verkostoidut myös muiden alojen asiantuntijoihin.

Tutkintoon (60 op) sisältyvät opinnot ovat:

 • Kulttuurialan syventävät opinnot 20 op 
  • Taiteenalojen tekemisen yhteinen perusta 5 op
  • Taiteen tekemisen uudet tuulet 5 op
  • Taiteellisen ja/tai pedagogisen osaamisen syventäminen 5 op
  • Taiteellisen ja/tai pedagogisen osaamisen soveltaminen 5 op
 • Yhteensä 10 op monialaisia vaihtoehtoisia opintoja
  • Opiskelija valitsee Oamkin yhteisestä tarjonnasta opintoja liittyen johtamis-, liiketoiminta- tai tutkimus- ja kehittämisosaamiseen. Tarjonnasta löytyy opintojaksoja esimerkiksi seuraavista aiheista: palvelumuotoilu, sosiaalinen media työvälineenä, strategia ja henkilöstöjohtaminen, projektin johtaminen, yrittäjyys sekä myynti ja asiakasosaaminen.
 • Opinnäytetyö 30 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen hakuaika: Ei haussa 2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (YAMK), tanssinopettaja (YAMK) tai medianomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Kiviharjuntie 4

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu