Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Toimit tanssinopettajan työssä taidepedagogisena asiantuntijana. Tanssinopettaja (AMK) -tutkinnon suoritettuasi suunnittelet, toteutat, arvioit ja kehität oppijalähtöistä tanssinoppimista ja -opetusta erilaisissa ympäristöissä. Toimit työelämässä aktiivisesti ammattimaisella asiantuntijan asenteella ja elinikäisen, jatkuvan oppimisen periaatteet huomioiden.

Ammattiopinnoissa kehität tanssitaitoasi eri tanssilajeissa. Pedagogista osaamista kehität sekä yleisen pedagogiikan, tanssipedagogiikan että metodiikan näkökulmista. Harjoittelua toteutetaan aidoissa työelämän ympäristöissä, joissa toimiessasi voit rakentaa verkostoa työelämää varten.

Opinnot rakentuvat seuraaviin teemoihin liittyen: kehollisuus, tanssikasvatus ja ammatillisuus. Nämä näyttäytyvät tutkinnon sisällössä yksilön, yhteisön, ammatillisen verkoston ja yhteiskunnan näkökulmista. Opinnot sisältävät tanssi- ja teoriaopintoja niitä työelämään liittäen. Tanssitaitojen harjoittaminen, taidepedagogisiin teosprosesseihin osallistuminen tanssijana ja koreografina, tapahtumien tuottaminen sekä työelämässä tarvittavat työväline-, kieli- ja viestintäopinnot integroituvat opintojen aikana laajemmiksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi innovaatiot ja yrittäjyys sekä tanssikulttuurin ja -työelämän tuntemus kuuluvat keskeisinä tanssinopettajaopintojen kokonaisuuteen. Opintoihin sisältyvät 60 op:n opettajan pedagogiset opinnot.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tanssinopettaja (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.