Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Tavoite

Tanssinopettajana (AMK) osaat toimia erilaisissa tanssialan tehtävissä, jotka liittyvät tanssinopettajan ammattiin. Omaat hyvän tanssitaidon ja osaat suunnitella, toteuttaa, arvioida sekä kehittää tanssinopetusta ja -oppimista. 

Tanssinopettaja (AMK) -tutkinnon suoritettuasi osaat toimia tanssin ammatillisena opettajana, taiteen perusopetuksen opettajana ja kasvattajana suoritettuasi 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot. Omaat yritteliään asenteen työelämässä ja suhtaudut tanssialan yrittäjyyteen myönteisesti elinikäisen oppimisen periaatteiden mukaisesti

Koulutuksen sisältö

Ammattiopinnoissa opiskelija kehittää tanssitaitoaan eri tanssilajeissa. Lisäksi pedagogista osaamista kehitetään sekä yleisen pedagogiikan, tanssipedagogiikan että metodiikan näkökulmista. Työharjoitteluissa opiskelija harjoittelee toimimista tanssinopettajana erilaisissa työelämäyhteyksissä. Harjoittelua toteutetaan aidoissa työelämän ympäristöissä, joissa toimiessaan opiskelija rakentaa verkostoa työelämää varten.

Näyttämötyöhön liittyvissä opinnoissa toimitaan tanssijoina, koreografeina ja muissa taiteellisten teosten tekemiseen liittyvissä tehtävissä.

Yrittäjyyteen ja työelämään liittyvät opinnot kehittävät kykyä toimia työelämässä ammattilaisena, joka arvostaa omaa asiantuntemustaan ja ammattitaitoaan. Lisäksi kieli- ja viestintäopinnot laajentavat opiskelijan osaamista tuoda ammattitaitonsa esiin myös muilla kuin suomen kielellä. Lisäksi opiskelija laajentaa osaamistaan yleisen kulttuurihistorian ja musiikin alueilla. Tanssinopettajaopinnoissa tulevat esiin myös tanssin ja hyvinvoinnin teemat sekä oppijana että opettajana.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tanssinopettaja (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.