Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuurituottaminen ja luova talous | YAMK

Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kulttuurituottaminen ja luova talous | YAMK

Mies katsoo tietokonetta

Opiskele kulttuurituottamisen huippuasiantuntijaksi Oulun ammattikorkeakoulussa! Työelämälähtöinen koulutus antaa sinulle mahdollisuuden edetä urallasi esimiestehtäviin ja haastavampiin asiantuntijatehtäviin tai oman yrityksesi perustamiseen.  Musiikkipedagogi (YAMK), tanssinopettaja (YAMK) tai medianomi (YAMK) voi työskennellä asiantuntija- tai johtotehtävissä yksityisen, julkisen tai kolmannen sektorin palveluksessa. Tutkinto tehdään pääosin verkko-opintoina.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat

  • kulttuurituottaminen
  • luova talous
  • kulttuurialan liiketoiminta.

Monialaisina yhteisinä opintoina tarjotaan strategia ja henkilöstöjohtamisen, palvelumuotoilun, projektin johtamisen, hankintaosaamisen, myynti- ja asiakasosaamisen sekä yrittäjyyden opintojaksot.

Opinnot valmistavat esimies- ja asiantuntijatehtäviin kulttuurialalla.

Opinnäytetyö eli Master-työ

Opintoihin kuuluu 30 opintopisteen laajuinen opinnäytetyö, josta käytetään myös nimeä Master-työ. Opinnäytetyöprosessi käynnistyy heti opintojen alussa. Opinnäytetyö voi perustua työelämän tai muun vastaavan tahon ajankohtaiseen kehittämistehtävään ja se toteutetaan yhdessä työelämän kanssa.  Yamk-tutkinnon opinnäytetyö on työelämää ja aluekehitystä edistävä tutkimus- ja kehittämistyö. Sillä on selkeä työelämän kehittämisen näkökulma.

Opinnäytetyö vaatii sinulta systemaattista tutkivaa otetta, sisällön asiantuntijuutta, tehtävänrajausta, menetelmällistä osaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä esittämis- ja julkaisutaitoja.

Kansainvälisyys ja vaihto-opiskelu

Osa opetusmateriaalista ja opetuksesta on englanninkielistä, sillä opinnoissa käytetään kansainvälistä tutkimus- ja asiantuntijakirjallisuutta.  Tuemme hakeutumistasi kansainväliseen opiskelijavaihtoon. Sinulle voidaan räätälöidä kansainvälinen opiskelija-vaihto Oamkin partneriverkostoa hyödyntäen.

Pätevyys ja jatko-opintomahdollisuudet

Koulutus antaa sinulle ylemmän korkeakoulututkinnon pätevyyden (EQF7). Koulutus tukee myös jatko-opintomahdollisuuksiasi yliopistossa ja ammatillisessa opettajakorkeakoulussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurituottaminen ja luova talous | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

HUOM. Ei mukana haussa vuonna 2023

Tutkinto / todistus

Kulttuurialan ylempi AMK

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurituottaminen ja luova talous | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Kiviharjuntie 4

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu