Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala

AhlmanEdu
Yhteenveto
n. 1,5 – 2,5 vuotta
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot

Video

   

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala

Ovatko pelit intohimosi tai haaveiletko oman pelin toteuttamisesta? Muhiiko päässäsi mahtava peli-idea, jota haluaisitpäästä edistämään? Vai oletko aina miettinyt, miten tietokonepelejä tehdään? 

Hae AhlmanEdun uuteen media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon ja lähde matkalle kohti tulevaisuuden pelialan osaajuutta! Opintojen aikana opit perusteet pelinkehityksestä ja sen eri vaiheista, harjoittelet pelien graafisten ilmeiden luomista sekä kehität pelien toiminnallisuuksia innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä! Osaamisen hankkiminen perustuu tiimiyrittäjämalliin – Pelialaa opitaan tiimissä projekteja toteuttaen. Saat kokea pelinkehityksen saloja niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenä. AhlmanEdu tarjoaa pelialan huippuvalmentajien ohjauksen, verkostot ja modernit oppimisympäristöt.

Koulutuksen toteutus

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista vaan voit aloittaa tyhjältä pöydältä. Opiskelijana olet keskiössä omien opintojen suunnittelussa sekä toteutuksessa yhdessä opiskelutiimin kanssa. Opinnot tarjoavat lähtökohdat myös oman yrityksen perustamiselle ja omien pelituotteiden julkaisemiselle. Opintojen jälkeen voit vahvistaa osaamistasi AhlmanEdulla, esimerkiksi vuoden kestoisella peliohjelmoinnintaivisuaalisen pelisuunnittelunlinjoilla tai löytää oman paikkasi alanyrityksistä, toimia yrittäjänä tai suunnata jatko-opintoihin esim. peliyrittäjäksi.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun suorittanut:

  • tuntee media-alan toimintaympäristöä ja omaa valmiudet tehdä monipuolisia työtehtäviä erilaisissa työympäristöissä
  • pystyy kehittämään ammatillisia taitojaan ja työsuorituksiaan sekä osaa soveltaa oppimiaan tietoja ja taitoja muuttuvissa työtilanteissa
  • voi työskennellä esimerkiksi yrittäjänä pelialalla, pelistudiossa, start-up yrityksissä tai osuuskunnissa
  • voi hakea jatko-opiskelemaan esimerkiksi ammattikorkeakouluun
  • voi syventää osaamistaan tai kehittää peliprojektiaan AhlmanEdun vuoden kestävillä pelilinjoilla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakeutua media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon jatkuvassa haussa tai kevään haussa.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi tai jatkuvassa haussa AhlmanEdun kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Kustannukset

Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu lounas. Kustannuksia voi tulla esimerkiksi oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. AhlmanEdun vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa AhlmanEdusta luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Arvioinnit
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | peliala täytä seuraavat tiedot: