Socionom (YH) | flerformsstudier

Arcada
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Socionom (YH) | flerformsstudier

Vill du arbeta med välfärdsfrågor och social förändring? Socionomen ser människan i samhället och stöder möjligheter till förbättrade livsvillkor. Du lär dig att förstå hur social utsatthet uppkommer och hur de kan förebyggas eller åtgärdas. Arcadas utbildning förbereder dig för ett brett arbetsfält där du får möta människor i olika skeden av livet.

Socionom (Flexibla studier) passar dig som redan är i arbetslivet och jobbar inom det sociala området. Du avlägger i huvudsak utbildningen på distans, med några närstudiedagar per månad.

På socionomutbildningen får du aktivt själv reflektera kring verkliga problem och behandla aktuella exempel inom området. Med det problembaserade lärandet som grund inhämtar du ny kunskap och övar de färdigheter som du behöver i ditt kommande yrke.

Studierna kombinerar teori med praktik och består av föreläsningar, workshoppar, yrkespraktik och arbetslivsrelaterade projekt, tematräffar och seminarier. Du studerar både själv och tillsammans i grupp, vilket förbereder dig för framtida team- och projektarbeten och utvecklar din samarbetsförmåga.

Socionomutbildningen kan också ge dig behörighet att arbeta inom småbarnspedagogik med barn som är upp till fem år gamla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Socionom (YH), Sosionomi (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Socionom (YH) | flerformsstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit