Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
Pituus: 2-2,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Aloitus: Kysy lisätietoja
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Mikkeli
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK)

Ylemmän AMK-tutkinnon avulla voit päivittää, syventää ja laajentaa ammattikorkeakoulun perustutkinnossa ja työelämässä hankkimaasi asiantuntijuutta. Opintojen lähtökohtana on monitieteinen ja monialainen näkökulma, jossa korostuvat toimintaympäristön muutoksista tulevat kehittämistarpeet.

Opiskelun lähtökohtana on aikaisemmin hankittu osaaminen ja aiemmat kokemukset. Master School mahdollistaa monialaisen näkökulman asioiden opiskeluun sekä yhteistyötä eri alojen yamk-opiskelijoiden kanssa. Opiskelussa korostuvat kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisukyky, itseohjautuvuus, aloitteellisuus ja yhteistyötaidot.

Koulutusohjelma koostuu syventävistä ammatillisista opinnoista (30 op),  täydentävistä  opinnoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30op).

Opinnäytetyö on luonteeltaan työelämälähtöinen kehittämistyö, joka liittyy oman työyhteisön kehittämiseen tai työelämän/ammattikorkeakoulun hankkeeseen.

Opinnoissa voit edetä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti ja ammatillisuutesi kehittymistä tuetaan ohjauskeskusteluin.

YAMK-opinnot suoritettuasi voit työskennellä sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä. Koulutuksen aikana saat valmiuksia ottaa vastuuta työyhteisöjen johtamisesta sekä kehität kykyjäsi toimia työyhteisöjen kehittäjänä ja muutosjohtajana.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu vastaava ylempi korkeakoulututkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (ylempi AMK)

Fysioterapeutti (ylempi AMK)

Geronomi (ylempi AMK)

Jalkaterapeutti (ylempi AMK)

Naprapaatti (ylempi AMK)

Sairaanhoitaja (ylempi AMK)

Sosionomi (ylempi AMK)

Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.