Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2–2,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK)

Ylemmän AMK-tutkinnon avulla voit päivittää, syventää ja laajentaa ammattikorkeakoulun perustutkinnossa ja työelämässä hankkimaasi asiantuntijuutta. Opintojen lähtökohtana on monitieteinen ja monialainen näkökulma, jossa korostuvat toimintaympäristön muutoksista tulevat kehittämistarpeet.

Opiskelun lähtökohtana on aikaisemmin hankittu osaaminen ja aiemmat kokemukset. Master School mahdollistaa monialaisen näkökulman asioiden opiskeluun sekä yhteistyötä eri alojen yamk-opiskelijoiden kanssa. Opiskelussa korostuvat kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisukyky, itseohjautuvuus, aloitteellisuus ja yhteistyötaidot.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot

Koulutuksen (90 op) rakenne on jaettu kolmeen kokonaisuuteen, joita ovat tutkintokohtaiset syventävät ammattiopinnot (30 op), täydentävä osaaminen (30 op) ja opinnäytetyö (30 op).

Koulutuksen syventäviä ammattiopintoja ovat:

  • Sosiaali- ja terveysalan kehittyvät toimintaympäristöt
  • Sosiaali- ja terveyspalvelujen arviointi ja kehittäminen
  • Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla

30 opintopisteen täydentävän osaamisen voit valita oman henkilökohtaisen opetussuunnitelmasi mukaisesti muista korkeakouluopinnoista.

Opinnäytetyön laajuus on 30 op. Se on työelämälähtöinen kehittämistyö, joka liittyy useimmiten oman työyhteisön kehittämiseen.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Opiskelu on monimuotoista ja tutkinnon voit suorittaa työn ohella. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintoina. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2–3 päivää kerran kuukaudessa ja se ajoittuu kahdelle lukuvuodelle. Opintoihin sisältyy työelämään kytkeytyvä opinnäytetyö, jonka työstämistä voit jatkaa vielä kolmantena lukuvuotena.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen osaaja työelämässä

YAMK-opinnot suoritettuasi voit työskennellä sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä. Koulutuksen aikana saat valmiuksia ottaa vastuuta työyhteisöjen johtamisesta sekä kehität kykyjäsi toimia työyhteisöjen kehittäjänä ja muutosjohtajana.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu vastaava ylempi korkeakoulututkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), geronomi (YAMK), jalkaterapeutti (YAMK), naprapaatti (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK), sosionomi (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Onko aika hankkia ammatti – ensimmäinen tai uusi? Ehkä tiedät täsmälleen, mitä haluat opiskella, ehkä tulevaisuutesi on vielä avoin. Xamkissa valinnanvaraa on niin koulutuksissa kuin opiskelutavoissakin: voit opiskella päivällä, illalla, viikonloppuina, kampuksella, etänä ja verkossa. Opiskelijavaihto jossakin Xamkin sadoista yhteistyökorkeakouluista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Arvioinnit
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: