Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna (+1 sijaintia)
Pituus
2-2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
2-2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuoto

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen

Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittyä organisaation suunnittelu-, asiantuntija- ja johtotehtävissä erilaisten kehittämisprojektien toteuttajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä. Opiskelu kestää 1,5–2,5 vuotta. Koulutuskokonaisuus muodostuu neljästä 15 opintopisteen moduulista ja 30 opintopisteen laajuisesta opinnäytetyöstä. Koulutuksen koko opetussuunnitelma on esitelty opinto-oppaassa. 

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • johtaminen tulevaisuudessa
  • työelämän muutoksen ymmärtäminen
  • sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
  • sosiaali- ja terveysalan johtaminen. 

Koulutuksen toteutus

Opiskelu on mahdollista työn ohessa. Työn ohessa opiskelu vaatii oman ajankäytön suunnittelua, sillä opinnoille on tarpeen varata aikaa joka viikko. Lähijaksojen lisäksi opintoihin yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja. Monimuoto-opiskelussa osallistutaan lähijaksoille, työskennellään itsenäisesti sekä yhdessä pienryhmän kanssa verkon välityksellä.

Lähijaksoja on noin 1–2 kertaa kuukaudessa syyskuusta toukokuuhun. Opintojen alkuvaiheessa lähijaksoja voi olla useammin. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti torstaisin ja perjantaisin kello 9.00-16.00. Lähijaksojen ohjelma voi koostua asiantuntijaluennoista, ryhmätyöskentelystä ja oppimistehtävien esittelyistä. Opiskelu on yhteistoiminnallista ja keskustelevaa. Etäjaksoilla tehdään sekä ryhmätöitä että itsenäisiä tehtäviä verkon välityksellä.

Voit yhdistää oppimistehtävät ja opinnäytetyön omaan työhön ja työorganisaatioosi. Saat tehtävistä jo opiskeluaikana uutta hyödyllistä tietoa organisaatiosi kannalta. Opinnot mahdollistavat, että voit kehittää organisaatiosi työtapoja ja johtamisstrategioita oppivan organisaation periaatteiden mukaisesti. Monet tehtävistä toteutetaan ryhmätyöskentelynä. Hyödynnät niissä samoja työmuotoja, jotka ovat työelämässäkin käyttökelpoisia.

Opinnäytetyö on itsenäisesti toteutettava työelämälähtöinen projekti, jota ohjaavat kokeneet opinnäytetyöohjaajat. Opinnäytetyöprosessi sisältää väli- ja loppuseminaarin, joihin osallistuminen on pakollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuoto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta asianomaiselta alalta. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tutkintonimikkeesi riippuu pohjakoulutuksestasi ja voi olla jokin seuraavista

Sairaanhoitaja (ylempi AMK)

Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Sosionomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu