🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I verkkototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I verkkototeutus

Sote-alan johtaminen

Erikoistu uudistuvan sosiaali- ja terveysalan kehittäjäksi.Tutkinto antaa sinulle valmiuksia hallita omaa asiantuntijuusaluettasi ja ymmärtää muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä.

Sosiaali- ja terveysalan uudistus tarkoittaa monen muun asian ohella sitä, että sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan lisää osaajia, joilla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä.

Karelia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa sinulle valmiuksia hallita omaa asiantuntijuusaluettasi, ymmärtää muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä ja ymmärtää, mitä kokonaisuus tarkoittaa kehittämisen ja johtamisen näkökulmasta. Koulutuksessa painotetaan erityisesti lähijohtamista.

Opinnot rakentuvat yhteistyössä työelämän kanssa, ja koulutuksen tavoitteet ja sisällöt kytkeytyvät työhösi ja johtamis- ja kehittämisasiantuntijuutesi kasvamiseen. Opiskelu tapahtuu työn ohella. 

Johtamisen ja kehittämisen tehtäviä

Karelian sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi amk-tutkinto tuottaa julkiseen virkaan tai tehtävään saman kelpoisuuden kuin ylempi korkeakoulututkinto. Se luo edellytykset toimia erilaisissa johtamisen ja kehittämisen tehtävissä niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. 

Mahdollisia työtehtäviä ovat muun muassa kehittämispäällikkö, palvelupäällikkö, osastonhoitaja, ylihoitaja, hoitotyön johtaja, suunnittelija, sosiaalipäällikkö, projektikoordinaattori, projektipäällikkö, opettaja ja erilaiset johtamistehtävät.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutus, jossa keskimäärin 1–5 lähipäivää kuukaudessa. Lisäksi omaehtoista opiskelua, etätehtäviä ja verkossa tapahtuvaa ohjausta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I verkkototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Tutkintonimike Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK) / Master of Health Care / Master of Social Services

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu