Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomi (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sosionomi (AMK) | päivätoteutus

Tavoite

Sosionomin työ on ihmisten kohtaamista ja sen tavoitteena on ehkäistä syrjäytymistä. Sosionomin koulutus sopii sinulle jos näet itsesi työssä, jossa jokainen tekemäsi tehtävä helpottaa ihmisten elämää ja toimintaa heidän omassa arjessaan.

Sosionomina (AMK) hallitset sosiaalialan asiakastyön lisäksi oman työsi kehittämisen sekä uudistuvien sosiaalipalvelujen kehittämisen.

Koulutuksen sisältö

Sosionomiopintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä kokonaisuuksista. Yhtenä osana opintoja on sosiaalipedagogiikka. Sosiaalipedagogisessa toiminnassa tuetaan yksilöiden ja yhteisöjen sosiaalista kasvua ja arjessa toimimista. Toiminnan tavoitteena on tukea ihmisten yhteiskunnallista osallisuutta ja ehkäistä syrjäytymistä.

Täydentävän osaamisen opinnoilla voit syventää tai laajentaa osaamistasi esimerkiksi lastensuojeluun, varhaiskasvatukseen, ikäosaamiseen sekä mielenterveys- ja päihdetyöhön. Vaihtoehtoisesti sinulla on mahdollisuus valita opintoja Karelia-ammattikorkeakoulun täydentävän osaamisen tarjonnasta. Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Sosionomi (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haku rikosseuraamusalan koulutukseen tammikuussa

Tutkintokoulutus valmistaa vartijaksi – monipuolisia ominaisuuksia ja taitoja vaativaan ihmissuhdetyöhön. Tutustu ja hae 2.–28.1.2020!

Lue lisää