Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Sosionomi (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Joensuu
Alkavat koulutukset
Joensuu
Syksy

Joensuu
Kevät
Sosionomi-opiskelija soittaa kitaraa

Sosionomi (AMK) | päivätoteutus

Sosionomin työ on ihmisten kohtaamista, ohjaamista ja osallisuuden kokemuksen mahdollistamista. Työn tavoitteena on tukea ihmisten itsenäistä selviytymistä erilaisissa elämäntilanteissa ja –vaiheissa.  Sosionomin koulutus sopii sinulle jos näet itsesi työssä, jossa voit tukea ihmisten toimintaa heidän omassa arjessaan.

Sosionomina (AMK) hallitset sosiaalialan asiakastyön lisäksi oman työsi kehittämisen sekä uudistuvien sosiaalipalvelujen kehittämisen.

Tutkinnon sisältö

Sosionomiopintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä kokonaisuuksista. Yhtenä osana opintoja on sosiaalipedagogiikka. Sosiaalipedagogisessa toiminnassa tuetaan yksilöiden ja yhteisöjen sosiaalista kasvua ja arjessa toimimista. Toiminnan tavoitteena on tukea ihmisten yhteiskunnallista osallisuutta ja ehkäistä syrjäytymistä.

Täydentävän osaamisen opinnoilla voit syventää ja laajentaa osaamistasi esimerkiksi lastensuojeluun, varhaiskasvatukseen, ikäosaamiseen sekä mielenterveys- ja päihdetyöhön. Täydentäviä opintoja voit opiskella Karelia-ammattikorkeakoulun tarjonnan lisäksi muiden ammattikorkeakoulujen tarjonnasta. 

Sosionomiopintojen aikana opiskellaan moniammatillisissa tiimeissä yhdessä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja fysioterapiaopiskelijoiden kanssa.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi. 

Lähde: Opintopolku

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomi (AMK) | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Sosionomi (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosionomi (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: