Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Joensuu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Sosionomin työ on ihmisten kohtaamista, ohjaamista ja osallisuuden kokemuksen mahdollistamista. Työn tavoitteena on tukea ihmisten itsenäistä selviytymistä erilaisissa elämäntilanteissa ja –vaiheissa.  Sosionomin koulutus sopii sinulle jos näet itsesi työssä, jossa voit tukea ihmisten toimintaa heidän omassa arjessaan.

Sosionomina (AMK) hallitset sosiaalialan asiakastyön lisäksi oman työsi kehittämisen sekä uudistuvien sosiaalipalvelujen kehittämisen.

 

Tutkinnon sisältö

Sosionomiopintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä kokonaisuuksista. Yhtenä osana opintoja on sosiaalipedagogiikka. Sosiaalipedagogisessa toiminnassa tuetaan yksilöiden ja yhteisöjen sosiaalista kasvua ja arjessa toimimista. Toiminnan tavoitteena on tukea ihmisten yhteiskunnallista osallisuutta ja ehkäistä syrjäytymistä.

Täydentävän osaamisen opinnoilla voit syventää ja laajentaa osaamistasi esimerkiksi lastensuojeluun, varhaiskasvatukseen, ikäosaamiseen sekä mielenterveys- ja päihdetyöhön. Täydentäviä opintoja voit opiskella Karelia-ammattikorkeakoulun tarjonnan lisäksi muiden ammattikorkeakoulujen tarjonnasta. 

Opinnoissasi hyödynnät erilaisia oppimismenetelmiä ja teknologiaa. Opiskelet osan tutkinnostasi moniammatillisesti yhdessä terveydenhoitaja-, fysioterapeutti- ja sairaanhoitajaopiskelijoiden kanssa.

Sosionomikoulutuksen monimuotototeutus rakentuu noin kerran kuukaudessa toteutettavasta, viiden arkipäivän (ma - pe) lähiopetusviikosta ja niiden välisistä etäopiskelujaksoista. Etäjaksoilla työskentelyä ohjataan verkko-oppimisympäristössä ja lähiopetusta ja -ohjausta toteutetaan verkon välityksellä. Opiskelu on päätoimista ja edellyttää valmiutta itsenäiseen opiskeluun päiväaikoina myös etäjaksojen aikana.

Sosionomiopintojesi aikana sinulla tulee olla mahdollisuus oppimistehtävien tekemiseen etäopiskelujaksojen aikana. Opintoihin kuuluvien harjoittelujen aikana sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä harjoittelua myös muualla kuin omalla työpaikalla.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvoinnit
Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Töihin vankilaan?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua! Haku rikosseuraamusalan koulutukseen 1.1.–31.1.2021.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: