Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Kevät
Viimeinen hakuaika: Syksyn siirtohaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sotealan oppitunti

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen YAMK-koulutuksesta valmistuneena toimit kehittämis-, asiantuntija- ja johtamistehtävissä, joissa edistät ikäihmisten hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja osallisuutta.

Sinulla on valmiudet moniammatilliseen kehittämisyhteistyöhön. Sinulla on laaja-alaista osaamista ikääntymisestä sekä valmiuksia kehittää, arvioida, uudistaa ja johtaa ikäihmisille suunnattua toimintaa ja palveluja. Lisäksi sinulla on näkemystä ja kykyä vaikuttaa ikäystävällisten yhteisöjen, alueiden ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Lue lisää opintojen sisällöstä ja rakenteesta opetussuunnitelmasta.

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen -opinnot toteutetaan kiinteässä työelämäyhteistyössä. Oppimistehtävät ja opinnäytetyö kytketään joko työnantajasi tai muiden työelämäkumppaneiden kehittämistoimintaan.

Ikäosaamisen kehittämiskohteita ovat esimerkiksi:

  • työelämän ikäosaaminen (ikäystävällinen työpaikka, ikääntyvien työntekijöiden työurien tukeminen)
  • ikäihmisten hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja osallisuutta tukeva monialainen ikäosaaminen sekä
  • neljännessä iässä erityisesti moniammatillinen kuntoutumista tukeva toiminta.

Koulutuksen perustana ovat pyrkimys ikäystävälliseen yhteiskuntaan (Age Friendly Society) sekä WHO:n määrittelemä aktiivinen ikääntyminen (Active Ageing).

Keskeisiä sisältöjä ikäosaamisen koulutuksessa ovat:

  • ikäosaaminen ja ikäystävällinen yhteiskunta
  • laaja-alainen kuntoutusosaaminen
  • tutkiva kehittäminen

Sinun on mahdollista suuntautua opinnoissasi johtamiseen ja esimiestyöhön, kehittämis- ja asiantuntijatyöhön tai yrittäjyyteen.

Suoritat opinnot kokonaisuudessaan verkko-opintoina. Verkkototeutus mahdollistaa opintojen sujuvan ja yksilöllisen yhdistämisen työhön ja muuhun elämään. Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä (Moodle) ja siihen sisältyvää Collaborate-virtuaaliluokkahuonetta. Verkko-opinnot järjestetään pääsääntöisesti klo 16 jälkeen arkisin. Käytät opinnoissasi omaa tietokonettasi. 

Verkko-opetuksen lisäksi tarjoamme ohjausta ja tukea sekä verkko-opiskelussa että opintojen sisällöissä. Kiinnitämme huomiota opiskelijoiden keskinäiseen vuorovaikutukseen ja yhteisölliseen oppimiseen. Opiskelijatiimit mahdollistavat vertaisoppimisen ja –tuen sekä opintojaksoilla että opinnäytetyöprosessissa.

Lähde: Opintopolku

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan syksyn siirtohaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutuksen toteutus

Verkkototeutus.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: